Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inicijativa za svaku pohvalu ... ali, zapitajmo se šta nas čeka u budućnosti ako mi budemo uvijek rješavali probleme koje su izazvali političari i njihove odluke. Muzej je zatvoren jer nemaju novaca .... potrošili na svoje plate .... Evo, sad hoće da privatizuju najunosnije firme, da bi napunili kasu i opet potrošili, a onda će proglasiti privatizaciju lošom ... a radnici na ulice. Jednostavno, nemaju znanja da išta urade, poprave, naprave .... nemaju znanja za napredak i našu budućnost ... nego samo troše ono što imaju, ako im nestane onda prodaju pa troše .... i svi znamo šta nas čeka.
Vrlo jednostavno rješenje: Predajte muzej na upravljanje dr. Semiru Osmanagiću i za dvije godine moraćete praviti zaobilaznicu oko muzeja, jer će saobraćaj biti nemoguć pored gužvi posjetilaca i turista. Nastranu znanje bermudskog trougla Imamović-Kujundžić-Lovrenović, ali ti đuturumi nisu u stanju ni tramvajsku kartu do muzeja obezbijediti. Dr. Osmanagić im je održao pravu lekciju kako se vodi objekti i stvari od značaja za historiju.
Pa nije ni cudo, III Gimnazija je i prije rata bila legendarna sa legendarnim profesorima, od kojih su vecina pokojni/rahmetli. Djuras 4ever!
www.spaszamuzej.info
Ucenici su INTELIGENTNIJI i HRABRIJI O I VECE PATRIOTE od politicara na vlasti, tipa lagumdzija i ostala kleptomanska, lopovska i izdajnicka i diktatorska politicka elita na vlasti ! Aferim ucenicima !