Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imal snajpera na krovovima? ako se slučajno poguraju na odmoru, djecaa su to..
i snajpere treba uvesti
kad im starci ne posvecuju paznju u kuci, posvetit ce u bolnici
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gledam slike kamera i opreme, sve je bilo ok dok nisam dosa do slike ove Aide Mikić... Prepade me svega mi....
ma tako i treba pa ce razmisliti sta u nositi u skolu a i manje ce tuča biti.Svaku treba
ja dok sam isao u ovu osnovnu bilo je povremeno nekih djecijih gluposti nekog guranja neko je znao i do direktora otici na razgovor ili nekom roditelje pozvati ali brate kamere postaviti ko u zatvoru i sta sad kad neko dijete pogodi loptom drugo dijete policija salje maricu sa 10 specijalaca pa smjesno
U Titino vrijeme nije bilo kamera,ali je svaka skola imala tz.smekere,kojima je glavni zadatak bio da tuzakaju ucenike razredniku ili direktoru.
Mora da si ti bio jedan od njih, mora da radis negdje gdje opet cinkaris,mozes pucati minuse ali nama se povracalo na takve ljude.
Moja osnovna. Doduse, tad se malo drugacije zvala...
ucenici jel vas stid sad ?
Ne možeš više ovo ni djecom zvati, to kad gradom prođe tačno se postidiš kad vidiš da pola njih izgleda starije nego tvoja generacija. Nije to od učenja sigurno tako. A vi što političare odmah spominjete: Pa jesu li ih ova djeca birala ili vi? Haj eto nek se vas pola pobuni da postavi kamere političarima, bilo bi nešto - dotad bjaaaaažite ba internet huligani.
ovaj ćelo s prve slike me privodio dok sam bio stariji maloljetnik :D
profesionalni video nadzor: esig.ba
Konačno da će u nekoj školi roditelji odahnuti, jer očekivati je da se zbog videonadzora smanji maloljetnička delikvencija koja je među djecom hvata sve više maha. Tužno je, ali istinito da su ove kamere POTREBA.
Bolje bi bilo ove face loma tipra sa kamerama
I treba ovako, nema drugačije spasa normalnoj djeci od seljačina.
Ovo je čista budalaština! Mislim da kamere neće donijeti ništa pozitivno. Samo još više opterečujete djecu
"Ne može im ništa u školi biti", al' na putu do škole ih može napasti 6 različitih čopora pasa i 5 krda narkomana.
Ja kad sam tu u skolu isao disa bio Simo, a skola se zvala Petar Dokic Eh ta stara dobra vremena
cemu li ovi dislajkovi jesam sta slagao , nisam kako treba ni ostavio koentar vec negativa zbog naziva skole cccc 80-te bile prelijepe a bilo se i mladje
Nema više - daj da prepišem zadaću, ni otimanja užine :) Al ozbiljno, ovo je tužno, škole ograđene ko zatvori, kamere, a sigurnost sve manja.
sigurnost je veca sa kamerama, i neka kamera