Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Papcino jedna, ti bojkotujes odavno vlastiti mozak. Ne brukaj grad u koji si sljegao iz neke pripizdine. Pozdrav svima koji imaju veze sa najboljim BiH brandom.
Ajde ajde bez vrijedjanja, dajte malo kulturnog ponasanja.. SVAKA CAST ZA VIOLETU I ZA MALE KLINCE..
@sa ti papak mozes posjetit pogon u sarajvu za proizvodnju flasica raznih velicina i profila. valjda se tamo nadje nesto i za tvoju suupccinu!
Super proizvodi - jedan od rijetkih primjera gdje se zaista isplati kupovati domaće - dobiješ kvalitet za manje para. Go on!
koje si ti nacionalisticko dubre!
kad god uvezu stroj naplate im astronomske carine, koje ne moraju placati niti u srbiji niti u hrvatskoj. jadno jadno...
bojkot ti majke i njene mahalske price
Bojkot violete i ostalih skutorskih proizvoda