Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Francuzi i Nijemci su se pomirili tek nakon što su agresori priznali svoje zločine, platili odštetu i izvinjavali se godinama! Mi danas imamo četnike i ustaše na vodećim mjestima u Srbiji i Hrvatskoj! O njihovim trabantima u BiH nema potrebe ni govoriti!
@ReguIator1 Jedno je sigurno, muslimani su oduvijek bili proganjani i samo je razlika u tome što su se, da bi izbjegli progon, priklanjali jednima ili drugima, slijepi da vide da su im svi neprijatelji!
Bravo!
Bravo za ideju i dobre namjere. Fašisti među komentatorima, žao mi vas je...
Selamalejk-mir vama.
@ReguIator1 Selam brate, ne stavljam ja hadise o zenama, to si ti mene zamjenio s'nekim. Ja nemam nista protiv pice vlahinjice. Mlada pica vlahinjica, zasto ne.
@ReguIator1 Ona nije kao ja, ona nebi vlaha, prije bi otrov popila, za razliku od mene koji nemam nista protiv vlahinja.