Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve cestitke fenomenalnom rezultatu !!!
srbi su rodjeni sa velikim psiholoskim problemima i poteskocama u razumijevanju pa samim tim i njihovi potomci se radjaju sa istim...bas mi ih je zao... a moja sestra muslimanka je osvojila medalju na ovom takmicenju prije 7 godina dok ovi bolesni umovi nisu ni znali za njega..pozdrav
Po imenima ovih zlatnih devojcica nebi se moglo reci da su bosnjanke. Vi imate talente za lajanje i ispijanje KAHVE. Naslov treba da bude; Učenica iz RS ili SRBIJE osvojila zlato za najbolji dječiji crtež u svijetu POSTO TAKVA IMENA I PREZIMENA ND DOLIKUJU TOM PODNEBLJU.
\"zasto ne idete iz bosne ako vam se ne svidja\" hahahahahahahahahahahaha djaba se nadate poturice. ovo je nasa zemlja na kojoj smo bili, ostali i opstali. nikuda mi ne idemo, tako da to jednom izbijete iz vasih velikih kockastih ghlava bez mozga. iako vi najmanje pripadate ovoj zemlji jer ste je x puta izdali ipak vas necemo tjerati da idete iz nje. neka vas na vasih 22% i uzivajte u vasem boshnjakistanu.
cestitke ovim djevojcicama ipak od 67. zemalja mi smo 1. to je za veliku bas veliku pohvalu... a vi nacionalisti stoke jedne trebate ici na TURN OFF !!! Za vas nije PC
Svidja se nama u Bosni i Bosna je nasa vise nego vasa, ali su to i dalje srpska djeca iz Srpskog Sarajeva!
@grom ti si glup vise nego sto si tezak pa ako su to srpska djeca i nevolite bosnu zasto neidete iz bosne ako vam se nesvida u bosni idite u srbiju i bice dobro i nama i vama zajedno sa dodikom
Bravo i sve cestitke djevojcicama iz Srpskog Sarajeva!
Ma sto to ti dijete ucis? ZATUCANOSTI JEL ?!?
Ostani na mome :P
Ja jednostavno ne vjerujem koji bolesnici !!!!! Nosite se vi i vasa RS u pm ! Znaci ljudi ne mogu ni cestitati normalno!Kako vas samo nije sram !
GROME DABOGDA TI SE KCERKA UDALA ZA MUSLIMANA -bolesnice svaka cast curicama sa srecom
CESTITKA ZORANI I SNEZANI.. @sarajevo-x Zasto, ne objavite da su obadvije ucenice iz REPUBLIKE SRPSKE,??? A da su Sh u r a i M u k el e f a objavili bi ime m e j t e f a u kojem ih hoz kalajise, nanu vama n a t a k a r i m t a l i b a n s ku ???
natakarim vas sarajevo-x
Grome,jadno,bas,bas jadno...