Dopune Krivičnog zakona BiH
0
Ubuduće kazne za fašističke organizacije?
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok nas lopovi......vode nigdje necemo stici......Tihic i sl njemu su najveci izdajnici naseg naroda !!!!!! Nije SDA odbranio Bosnu I Hercegovinu od krvozednih separatista vec narod.....patrioti.......nisu se njihova dijeca borila......vec djeca obicnih ljudi........oni su uglavnom brinuli ko ce koliko zagrabiti !!!!!!! I danas poslije svega niko ne pita narod za misljenje.......ko je klempo da se dogovara u moje ime..........dijeli tihicu svoje sa bandom.......ali nase neces.......
Pa ja neznam na sta ovi nasi majmuni iz politike onda cekaju? O cemu je rijec? Mi imamo toliko razloga da vise i taj DAYTON proglasimo nevaznim, jer nas ocigledno ismejavaju. Pa bolje je bilo Jevrejima nego nama sada. Njima je genocid priznat, nama izgleda nace ni biti nikada, cak se RS i Srbija trude da ispadnu jos zrtva. Na kraju ce se Karadziceva odbrana definisati kao ispovijest jednog bozijeg sina itd.... BOZE SACUVAJ GDJE ME ZIVOT ODNESE!!!! Pored nasih bljutavaca ce se citav genocid nad bosanskim Muslimanima biti javno i svijetski priznat 2050 godina, kada nijedan od onih jos slobodnih koljaca, siledzija i zlocinaca ne bude vise ziv....
........jesmo mi ali to neces cuti od srpskih predstavnika u vlasti ili iz BL.......jer to sve i jeste njihovo seljacko trsenje i provociranje !!!!!!
Interesantno je koliko je BiH-Politika spora, zaostala i jednostavno glupa. Nakon 15 godina se tek uvodi zakon protiv javnog izjasnjavanja fasizma. Da je tako bilo u Njemackoj jos bi nacisti bili na vlasti. Pa da se danas ukine taj zakon vratili bi se ti isti 100%, jer je narod glup. Narod samo jednim dobrim sistemom i jakom policijom mozes upravljati, das li mu svu slobodu ne zna glupan gdje ce sa njom nago u belaj. Da taj zakon protiv fasizma postoji i da se svi toga drze kao u slucaju Maoce ne bi Visegrad i ostali RS-Gradovi slavili docek zlocincima i ubicama. Je li te provokacije iko osudio uopste?
........e draga moja BiH.....sta si docekala.....da ovakve seljacine i vrhovci bilo sta odlucuju.......ja samo ne znam je li tom cobanu neko prilijepio krompir na facu ili mu je surla vazda crvena od alkohola.......znas ti cobane sve.........pa i sta su cetnici........to su oni isti sto su sa nacistima klali sve redom pa i srbe kojih je eto po vama najvise bilo u partizanima !!!! Kako bi to izgledalo da braca.....iz G Maoce......krenu marsirati.......raskukali bi se vi odma genocidasi do neba...........sve su to vase seljacke provokacije........
GRUBEŠIĆ IZ TUŽILAŠTVA BiH PORUČUJE DA GANIĆ NE MOŽE BITI SLOBODAN GRAĐANIN Autor: Srna Tužilaštvo BiH nastaviće rad na predmetu \"Dobrovoljačka ulica\", a ratni član Predsjedništva BiH Ejup Ganić ni u kom slučaju ne može biti slobodan građanin jer je pod istragom u tom predmetu, rečeno je danas u ovom tužilaštvu. - Ganić se, ukoliko bude izručen BiH, eventualno može braniti sa slobode - rekao je portparol Tužilaštva BiH Boris Grubešić. - U svakom slučaju, predmet \"Dobrovoljačka ulica\" će u skladu sa zakonom biti doveden do kraja, a Ganić ne može biti slobodan građanin sve dok je pod istragom Tužilaštva BiH - istakao je Grubešić. ETNICKO CISCENJE I GENOCID BOSNJAKA SE NASTAVLJA!
Slavuj je u jednom upravu - treba jasno definisati izraz \"fasisticke organizacije\". Mada to sto su neke vec registrovane u ministarstvu nista ne znaci. Lijepo se napravi revizija, izbrise ih se i mirna Bosna. Ko to neka pamet.
Haha pa onda morate svaku osnovnu školu u genocidnoj tvorevini kazniti
pa ovako budimo iskreni: skoro svaka organizacija u BiH je fašistička...
SLAVKO JOVICIC, SIGURNO JE DA TI NE SMJETAJU CETNICKA RAVNOGORSKA ORGIJANJA ZA PONOVNA KLANJA BOSNJAKA, HRVATA I JEVREJA!!!! IZABRAT ZAKON KOJI JE TREB\'O BIT NA FUNKCIJI VEC PRIJE PETNAEST GODINA! NEBI SE SRPSKI GENOCIDASI I RATNI ZLOCINCI SLOBODNO SETALI GENOCIDNOM TVOREVINOM I DODIK DRZO FASISTICKI GOVOR!