Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivi bili pa vidjeli !
Ma šipak su to oni zbog naroda, sigurno neki političar zapeo u gužvu, pa po hitnom postupku mjenjali rok....e to ti je kad naši jadni političari nemaju dovoljno helikoptera u slučaju ovakvih gužvi :P A što se tiče jadnog naroda nebi vala oni ni prstom mrdnuli, a kamo li uveli treću smjenu i smanjili rok izvođenja radova.
moraju ubrzati nemoze im nacelnik pruralni damir gdje se kretati ni uz svrakino guzva nit prema otoci
Nevjerojatno je da radovi na najvažnijoj prometnici u glavnom gradu države nisu odmah u početku planirani u 3 smjene! Kako je izvođač uopće dobio odobrenje za to?
Moramo napraviti Metro u Sarajevu
Bitno je da policija salijeće aute kod Careve i kod mosta Bosmal. Valja namiriti do prvoga za pojas, svjetla i žmigavce. To što manijaci na glavnim cestama voze 150kmh, ko će se sa njima peglati a i opasni su po život. Ovako sakriješ se iza lipe kod mosta ili iza stuba od trolejbusne i običnim građanima po 40 kerma u pađe.
kad budemo postavili metro, ne treba nam vise tramvaj, zato izbaciiti, i jos po jednu truku u svakom smjeru za auta od stupa, tako cemo sve napraviti i bice luksuzni metroi i zbog srba cemo npraviti jos jedan tunel za slucaj teroristickom napada, nikad se ne zna sa ludim glavama
koji idioti, investitor nije privatna firma nego društvena koja naime nije imala novca da plati nesto vise para izvodjacima radova kako bi radili u smjenama 24 sata dnevno. Nemogu da vjerujem koji idoti. Neuporedivo vecu štetu nanose privredi cijelog grada i to svakog sata. Mozda su ustedjeli 100.000, a prouzrokovali su vjerovatno milionske stete. I D I O T I
kupite si motore, za MENE nema guzve..
@sandzaklija: pravi ti metro u novom pazaru, nama ce zivot u sarajevu biti ljepsi i bez jednog sandzaklije kad ti odes tamo.
i ukine se tramvaj i napravi se jos po jeda traka u svakom pravcu, to bi bio velegrad
ja sam vizionar,.. treba obustaviti sugavi saobracaj i prokopati odozgo metro sahtove i nekoliko podvoznjaka napraviti da ljudi ne bjeze onako ko ludaci, i taj metro ttreba da ide od hrasnice preko ispod aerdroma na Dobrinju pa dalje prema gradu, ta gowna sa njihovim jeftinim autima moze i da ceka, zar ne ... mi trebamo cvrstu ruku kao mene za promjene ..
@ sandzaklija ... brate vidi se da si papak !!! sta se tebe uopste ovaj clanak tice ti iza stupske petlje nikad krocio nisi ... drzi se Ilidze i kad zapne prevoz iz Hrasnice i Ahatovica imas pravo galamit ... pozz
slazem se, haram im svaki fening tako uzet
Napravili su gužvu u sobraćaju a onda kao policija bi trebala pomoći u ovom neredu da se sve to brže odvija a oni PAPCI u Nedžarićima i na Otoci kod pijace zaustavljaju vozače i matretiraju ih kako nisu se fino prestrojili i sl. kako kad je užas , katastrofa. Dabogda im za hljeba trebalo........
jel\' bilo gužve?
Formula-Rješenje: Rad u tri smjene. Tu je sva filozofija i \"tehnologija\".