Optužnica protiv Muhovića
0
Ubio tri osobe kako im ne bi vratio novac
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet se izokrece istina. Isto kao u slucaju Amele Dzindo. Muho uopce nije docekao njih na pijaci,vec su mu oni sami dosli kuci i poceli ga mlatiti u sopstvenom domu. Sva ubistva je Muho pocinio u samoodbrani. Prestanite s manipulisanjem vise.
Da smo imali vise takvi kao sto si tu za vrijeme rata nebi danas postojala ova rs. 3-0 za nas
ibro dirka, gusle medju noge i qurcu sviraj
možda se on samo branio ko zna? Njih troje na jednog, a ni o ni nisu došli po pare bez pucaljke.
tvoj otac je zaradio milion duvajući kožne flaute u Nemačkoj.
@dopunski ponavljac, skini opanke i cobanski gunj pa i ti nauci nesto: http://www.zemljabosna.com/papina_pisma_dubrovcanima.html
Tri dana uslovno. Za svakog po jedan. Pa neće više.
opej 3 manje...svaka ti dala
prolaznik, popusis mi chunu pa se fatas traktora. I jedno i drugo vam odlicno ide.
k\'o drugom oduzme zivot ne zasluzuje da zivi... pa bio mi to i vlastiti brat
Mehdi alal ti vera.
sto je sarajevo x c\'etnicki portal dao sve u detalje, cak i tacnu adresu kuce.....zabrinjavajuce.....a zapostavio glavnu cinjenicu da su ovo troje ub\'ijenih dosli bas da ub\'iju ovog sto je o\'ptuzen za ub\'istvo...... posto ge\'nocidasi srbi drze tuzilastvo i policiju onda oni pisu tuzbe i istinu lazima i manipulisanjem.....a sarajevo x c\'etnicki glasnogovornik po naredbi svojih placenika c\'etnika, pise pro\'pagandu protiv bosnjaka........i fino ostavlja otvorene komentare a kad se radi o c\'etncima srbima sarajevo x zatvara komentare........
Voli li tvoja cerkica osunecen? Da je malo ispitamo mozda bude i uzivala. Majku li ti smrdochetnichku.
moras na lijecenje pod hitno kukala ti majka sto te rodila takvog!!
onda bi po vome trebalo pou\'bijat metkom u celo pola danasnjih okupatora bih-e srpskih k\'oljaca i u\'bica koji se slobodno setaju genocidnom tvorevinom i srbijom!!!