Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto je s generelom Vladom Santicem kojeg ubise Armija BiH. Uz duzno postovanje prema preminulom Avdi. Sto je s tim? Zasto se to ne istrazi. Zna se ko ga je ubio ali, ...
Zabrinut se treba a nije ni normalno da genocidas bildt poziva na odmor zajedno s visikim predstavnikom G-dinom Inzkom.Nema neutralnosti a posto svi znaju da genocidas bildt je jedan od najvecih saveznika genocidne svrbije-ovo bi trebalo bit na javnoj raspravi.Pranje mozga Inzku je planirano,a moguce da uz luksuzne prostitutke srbkinje koje imaju zadatak da ga izlude seksom i poslije ima ucjenjivanje i prihvatanje sveg sta genocidna svrbija i genocidna tvorevina traze! OVO nikako nije dobro ni za Inzka licno,ni za buducnost nase drzave! BiH4EVER!
kako se ovo moglo dozvoliti njima unutar baze? Procitajte zadnju recenicu u tekstu gore.
Jel moguce da osam godina krijete posmrtne ostatke doticnog da bi vrsili pritisak na RS, kako pisu neki??? Nevjerovatno cime se sluzite!!!
I nzabole me uvo za sve \"pukovnike\" ovog svijeta, vodi ih sebi u USA da obican narod normalno zivi!!! Vise mi je zao najobicnijeg anonimusa koji, ni kriv ni duzan, nastrada u proteklim desavanjima, ako mogu da stignem da zalim ikog jer moram zaliti sebe, prije svega. Tih mi je zao, koji se nisu isticali i petljali mnogo u politiku i rat, a nastradase da ih niko nista nije pitao!!! Ebli te pukovnici, i svi ratnici ove planete!!! Vodi ih sve u USA i tamo se bakci s njima, a drugi ce se vec snaci!!!
\"Ko se maca lati, od maca ce poginuti\". Nije ni ovaj na lijepe oci postao \"pukovnik\" u kratkom roku, imao je i on njih na dusi! Zato, ne kenjaj Gregorijan, bolje ti je!!! Ne mislis se za predsjednika drzave kandidovati pa da skupljas politicke poene, ili mislis?
i tako nadjoše lešinu od ove životinje Avde...
Kaznjene su ubice Avde Palica i svih Bosnjaka gosp.Gregorijan,eno ih SLOBODNO MOGU BEZ VIZA U EU.Sada igraju jednu drugu igru nista manje opasniju nego onu u ratu,pokusajte im skinuti masku s lica i uvjeriti cete se.GENOCIDOM su ZIGOSANI i lahko su prepoznatljivi.
Ubica je medo iz sume.Naime on se vracao kasno bio je malo pijan poslije razgovora a bio se najeo i slanine i krvavice i cvaraka a o sljivi i da ne pricam.E tu ga presreo medo omirisao je te divne nirise.Pa ga je osamutio$ sapom i poceo da ga reze panzama na froncle.Zatim ga je odnio u logu i mezetio do zime .Happy end....
_za samotuziti_ samo vam je sadaka u glavi...........cuj ti njega 100 miliona evra hahaha nek odgovara onaj ko ga ubio kao zarobljenika....prosta stvar
treba tuziti UN iza smrt rahmetli komandanta Avde Palica njegova hanuma bi trebala dobiti oko 100 miliona eura odstete,mada ga pare nemogu vratiti ali ona sa tim novcem moze pomoci napaceni narod zepe i bosne, obezbjediti svojoj porodici bolji zivot itd
Mora da ste jedno jutro bili iznenadjeni na tom Zlovrhu i da ste izgubili dosta bojovnika i onda vam za to kriv Puk Avdo Palic,vama je kriv i Dudakovic sto je u 5 sati ujutro silovito sa svojim bojonicima razbio srpske rovove na grabežu,u vas su žrtve oni koji su ginuli u Bošnjačkim selima,kod vas je žrtva onaj koji je napadao ....Pozdrav iz Hrvatskog Knina.
@sud pravde, Palic je prema optuznici u krivičnoj prijavi 15-1/02-KU56/94 prekrsio odredbe Zenevske konvencije..ja i,,jel dokazana optuznica, jel imao pravo na obranu...sto i karadzicu ne sudite na osnovu zakona iz tog vremena kada su pocinjeni zlocini i fino ga pogubite bez obrane a ne da daje uokolo intervjue..srpski ratni zlocinci se docekase haga, mogu dobti mak dozivotnu a njihovo zlodjelo takodjer vjecno zivi a bosnjake su po kratkom postupku...zato bosnjaci i trebaju zrtvovat pedesetak ljudi da odleze po medjunarodnim zatvorima ali da njihova zlodjela prezive..
POPUSITE SVI KU-RAC BORISU TADICU, MILORADU DODIKU I RATKU MLADICU
Selam alejkum! Velki pozdrav mojoj bosanskoj raji. Secem u \"Ismirskoj baschi dzenetskoj\". Ovdije je blago stanje i salechu me 99 lijepih netaknutih mladih zena. Za ideale ginu budale!?