Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istruho mi u zatvoru ako Bog da. Djeteta mi je toliko zao. Kad pomislis tako mali djecak ostade bez majke.
I bez oca
Pa kad je harambasa i baja sta gleda u pod mrtvih mu se prisjetim
nije on harambasa, on je onaj "fini" momak.. takvih se zene trebaju najvise pazit..
Samo?
Sigurna kuća i mjera zabrane prilaska je najveća ubleha i promašaj, zatvor za konjine, a djecu i ženu u svojoj kući ostaviti, šta je to riješila kome ova glupost i sve što ste preuzeli od bo lesnog zapada, naopako.
Sigurna kuća i mjera zabrane prolaska je bajveća ubleha i promašaj, zatvor za kknjine a djecu i menu u svojoj kući ostaviti, šta je to riješila kome ova glupost i sve što ste preuzeli od Bo desnog zapada, naopako.
Nikad ga ne puštajte, kosti tamo neka ostavi degenerik
Iz ljubavi,nije valjda...nasta je ovo drustvo palo sad je on trebao da robija minimum 10 god zbog KD iz prošlosti i nasa bi majka veceras bila sa svojim sinom...
E moj konju ubio majku svog djeteta sad djete ispasta konjino..
Omar kaze da nije kriminalac i da je volio svoju zenu. Fuj!!!
A gledam smrtovnicu jadne zene. Toliko muskih clanova, brat, tetak, amidza ovaj onaj. Pa da su se svi udruzili i zaprijetili ovom majmunu govno bi je dirno ikad a kamo li ubio.. Nadam se da ce se ovom stati u kraj i da ce bar porodice glqvom i bradom stajati i braniti svoje zenske clanove.
i onda imaš onaj slučaj rođaku pukne film i roknu debila. i onda on 40 godina u zatvor. i onda imas taj upropasten zivot. ne kažem da ne trebaju reagovati iz familije. ali ovde su institucije zakazale. službe uzimaju keš za plate a ne rade nista ne uzivljavaju se u svoj posao, vec gledaju kad ce 4 sata, kuci da idu. pa zena je sve prijavljivala i opet nije dobila adekvatnu zastitu i brigu, cak su se s njom sprdali u sluzbama. drzava je zakazala u svakom slucaju i to je stvarni problem.
Hajde pravoduđe, pokazite se jednom za sva vremena. 40 godina bez pomilovanja.
Od koga je, dobro je da je dobio i mjesec, mogli su ga pustiti malo za vikend. Navikli su nas da se dogovorno šteluju ročišta na kojima se ovi ne pojave, ili advokati, pa se onda sve odgađa u nedogled, ponavlja, odgađa, pa onda malo sudac ili tužioc na bolovanju, godišnjem, štrajku. Tačno čovjek ima osjećaj da svi slučajevi idu u sud gdje radi samo sudac, tužioc i advokat i da su jedna te ista osoba koja zajebaje cijelu državu.
Nargilaš moj
tacno treba seliti iz ove drzace mjesec dana ej
Kad dijete od 4g naraste treba doci ocu i osvetit majku. Lik ce vjerovatno izaci u starosti, a zato drago dijete osveti ubicu. Poslusajte sjajnu pjesmu repera Marchela od 6 minuta, ima tekst. Zove se Sveti bes. Savrseno objasnjeno kako je osvetio svoju majku.
ide 20 godina, ne mjesec
Živimo u državi u kojoj su kriminalci i ubice zaštićena vrsta, naročito stranački!