Komentari (233)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odbijam uci u objekat ako njegovom otvaranju nije prisustvovao i svojom pojavom uvelicao Bakir iZETBEGOVIC.
Ne pokusavam biti interesantan, samo izrazavm zgrozenost cinjenicom da Bakir nije prisustvovao.
Lijepo to izgleda, uređeno je i vidim da se nije žalilo sredstava, ali u čemu je poenta sa oznakama prostorija na turskom jeziku?
Super, ali šta oni znače korisnicima?
za sve muskarce koji vole rozu boju.... a vole muskarce... i onda se oni tako drze za ruke....
bravo, mnogu je omladine sa znanjem i željom za obrazovanjem a nemaju mogućnosti, ovakvi objekti su plus.
narod zna
uslovi su dobri al ste sve ostalo degradirali u svoju korist
Ma krasno. Odiše napretkom.
Pričajte vi šta hoćete al turci su naši veliki NEPRIJATELJI, majku im j**** svima. Sve su nam uzeli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sad će nagrnuti Turci i u Zenicu. Super. Nije im dosta Sarajevo. Oni polako, ali sigurno osvajaju. Mada, neće im se Zeničani tako lako prepustiti ko Sarajlije. Zeničani ne vole vidjet raju sa sela, da gledaju Turčina kako im se ku... po gradu :D Al hajde, nek se samo gradi.
na Ilidži od Turaka nemožeš proći
@Stroj_2 Ne mogu se raspravljati sa nepismenim i nekulturnim ljudima, pogotovo kada se pozivaju na isto u svom komentaru. Nekako mi licemjerno i smiješno. Upiši ponovo 5. osnovne, pa mi se javi za 4 godine. LP
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
šta ima u turskoj selendri Zenici??
Što si ljubomoran..hvali busovaču...
Hajmoooo dobro Bosnjaniiii pocnite prikupljati za HARAC !!!!
GayZone
Dobro je da se internat otvorio za one kojima je potreban? Ali mi se uopste ne svidja to sto smo svakim danom sve vise sluganska drzava gdje je domace stanovnistvo i kultura sve vise i vise zanemarena. Ova cinjenica mi se uopste ne svidja ,cak sta vise zabrinjavajuca je! U sta se mi to pretvaramo???
Komentari sa najvise likeova na ovoj temi dovoljno govore o teskom stanju i kompleksima Bosnjaka. Za Hrvate i boravak u internatu: kada muslimani dobiju stipendiju gdje se mora pokazati crkvena iskaznica, neka i katolici dolaze u ovaj internat.
hvala braci turcima
...koji može primiti oko 100 učenika osnovnih i srednjih škola te studenata Univerziteta u Zenici koji nisu u mogućnosti plaćati sebi smještaj u gradu kako bi studirali.
kraftwerk netacno,ovo je za studente srednje i vise skole na zenickodobojskom kantonu,nesto sumnjam da turci dolaze u zenicu da studiraju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hvala braci.