Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S.upci, 10 puta u sezoni kad je najhladnije pukne kotao pa se svi smrzavamo ko pi*ke. A gladni ste para!
Hahahaha čuj dan ranije, e jeste se i pretrgnuli na*uzim vas!!!
Ovo je za rubriku \"Vjerovali ili ne\" Zamislite u petak a ne dan kasnijemoglo bi početi grijanje. I dok gradovi sa \"normalnom\" upravom toplana kao što su Tuzla,Sarajevo, Banja Luka,Bugojno, su već pustili grijanje, shodno niskim temperaturama a što je u skladu sa zakonom, u Zenici je vijest da bi mogli u petak. Naravno ako sa \"dobrim\" Indijcima potpišu ugovor, dok ovi odugovlače nećemo li pocrkat od prašine koju ispuštaju. OVO JE DNO DNA Nije ni čudo kada grdonačelnik Zenice sav ushićen duška u Neumu poslije dobivanja, pazite dobro, ne trga, ne ulice nego\"PUT HUSEJINA SMAJLOVIĆA\" u selu Kolići, blizu Šerići....ne pokušavaj tamo ići
Ma nasipu se vi racku mam u vam fakam...eto nemozete par dana ranije a placa vam se cijelu godinu.Taman kad proradi i dok se zaholca puknut ce neki kvar.
Zna li iko kad će kreteni u Vogošći pustiti grijanje? Oni kažu da \"narod zna\" a ja ništa ne znam!!! Čuo sam da su na divljem gradilištu u blizini autobuske stanice kod džamije isjekli toplovodne cijevi i da sad niko to ne želi da popravi!!!