Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izvini onda ili si maloljetan, ili si novopeceni drzavljanin pa ti tako kratko vazi dokument. Sljedeci put ce vaziti minimum 10 god, ovo nije sprdnja nikakva, samo mala bezbolna sala na pocetku ;) esse
nije EU trazila biometriski pasos, nego to nasi traze da bi zaradili opet pinku.
@PLACKA Zivim u Svedskoj i dobio sam biometriski(svedski) pasos. Vrijedi 5 godina kao i svaki evropski biometriski pasos. Raspitaj se malo prije nego sto pocnes lupati ko martin po diviziji
@loly ....Hvala!!! Lijep pozdrav...
U DRZAVNU SLUZBU FBIH SAMO SA SDA CLANSKOM KARTOM Mikac 04.08.2010. u 22:59 Evo jedan dokaz korupcije u ovoj zemlji minderpuza, u Federalnom ministarstvu za pitanja boraca i invalida raspisan je Javni konkurs koji je jos uvijek otvoren, pozicija 02. Stručni saradnik za internu kontrolu - 1(jedan) izvršilac vec je namjestena od strane \"mocnika\" iz Ministarstva i sluzbenika iz ADSFBiH, MIRZI TERZI, kojiI vec radi kao namjestenik u Ministarstvu a nedavno se doskolovao u Banja Luci i stekao VSS a kojem je samo izdata potvrda da je odradio pripravnicki staz za obavljanje VSS poslova ... Ostali koji predaju na ovu poziciju bez obzira na znanje i sposobnosti biti ce samo izmalipulisane marionete koje ce posluziti da se prividno prikaze zakonitost i regularnost konkursa ... 01.10.2010. 1. Terzo Mirza 100% 97% 98,50%0 i to je to decko je prvi .... tako se uhljebljava u drzavnu sluzbu pa vi i dalje glasajte za SDA..
@konjina hahha vidi se ti bas po niku da si nepismen i da si zatucana turska konjina
Za Stepskog Vuka Svajcarska je od nedavno u Sengenu
I neka svako ide u onu zemlju koju smatra svojom domovinom, a ovu neka ostavi na miru jer nece nijedan njen komadic ponijeti sa sobom, i neka pusti ljude koji zele zivjeti u njoj da zive i ici naprijed bez jezika mrznje i zaostalih izivljavanja na bilo kojoj osnovi.
Da li je Swicarska u sengenu????
bosnje se prostrle i rasirile na 24% teritorije bih, i ko su ti ko oni :) bolesnjaci, bolesnjaci
Nemojte sve hercegovce u isti kos. Jedan nevalja, a svi ostali DOBRI. To je dobar procenat.
Ali kakvi su kompleksaši ovi hercegovci što se nazivaju hrvatima a i sami znaju da nisu hrvati. Vise ovdje na ovim portalima nebi li nekim nepismenim i cesto necitkim postom pokusali da isprovociraju nekoga. Mi smo vam trn u oku i uvijek cemo biti. Prvo ste mislili podijeliti BIH, pa niste uspjeli, mislili ste uništiti muslimane pa niste uspjeli, mislite da necemo dobiti bezvizni rezim, e pa eto hocemo za 2 mjeseca. Mislite da smo gladni, hvala Bogu nismo. Ko je god digao ruku na BIH dobro se zeznuo, ova zemlja postoji vijekovima i tako ce i ostati uprkos tome sto je vi ne volite. Mnogo je vise i mnogo su jaci oni sto je vole.
i da dodam-i sa puno,puno para...Po mogucnosti eurici...
Citam izmedju redova!
Propustio si reći, da je u to vrijeme tvoj Stipo jeo i srao iz iste ćase. ćasa/posuda