Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. zub je pronadjen u Gornjem Vakufu a ne u Bugojnu 2. zvuci nevjerovatno ali mozete kupiti cijeli skelet dinosaura od radnika Rudnika uglja "Gracanica" za male novce 3. i ono sto je najgore: Nika, niko nije poduzeo aktivnosti da se sacuva niti jedan dio dinosaura koji su do sada nadjeni na povrsinskom kopu rudnika
Čiji li je: od Dodikosurusa, Tihosaurusa Ili Lagumsaurusa
Ko osporava teoriju evolucije nek onda objasni: zasto se iskopani fosili razlikuju od danasnjih zivotinja ?
Hajmo vjernici jesu li se i dinosaurusi spominjali u svetim knjigama ?
sad ce doc i kikser i tvrdit kako je to zub izumrlog plemenitog srpskog pasčeta
@klix - ovaj podatak zvuči nevjerovatno, da li ste vi to dobro provjerili: "...pa tako tamo ima i oko pet posto ukupnih svjetskih meteorita koji su pali na zemlju"?
zvuci nevjerovatno da je toliko, ali cinjenica jeste da postoji jedna velika dvorana puna meteorita!
samo nek se zna da je dinosaurs bio bošnjak
Ovo ti je zub od Dodikovog pradjeda
Zuba mi jedinca
I zlatni zub Bakira Izetbegovića... kao i posljednji primjerak zlatne kašike.
Jes'l šta pio, ti @kardan?