Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slika br.1... kako je lijepo vidjeti zenu u ovako zdravom i elegantnom izdanju, nego kad pijana sa stiklama u ruci izlazi iz kafancuge, pokusavajuci da zaustavi prvi taxi... :)
djesi taksista:)
Simply_Red, 😁
Bravo!Sad jos samo pritisak na politiku za jos vise staza, parkova, jezera i drugih zelenih oaza!Boriti se za svako stablo i biciklisticku stazu!Poz iz glavnog grada biciklista svijeta_Münchena!
Lazna slika, lazni sportisti...ovo je sve zbog dojma, selfiji i te gluposti. Da bi se neko bavio sportom treba to zivjeti, a ne biti dio nekog eventa koji ce biti tema narednih dana, i gdje ce se napraviti 200 slika kako bi se u poslovnim krugovima(uhljebljenim), uz kafu, razmjenili dojmovi. Ali bolje i ovo nego da se o Čevljanovicima pise i prica.
Sve je fino dok ne moraš srati u Sarajevu
sarajevo je vazda bilo prijestolnica svega... vrh podno trebevića... niko, niko... kao ja 4x.... imamo i marathon jes' da ga je pola... imamo i giro deder sarajevo... imamo i science fiction festival... a bio nam i papa... imamo i mess i mrsu i jazz i katedralu i mcdonalds i zaru a imamo i travu... imamo i vode i struje i blizance i pedere, arape, kineze, turke i švede... imamo i sarajevo imamo i želju imamo i derbi i stadion na koševu... imamo i sekjuriti koji neda da se krade... imamo i tramvaj i trolejbus od olimpijade imamo i downtown i pub i cheers i sarajevo night life .... i coca cola dreams ima bošnjaka, srba i hrvata... a ima i i sandžaklija ima i fočaka... ima još i zgrada s rupama iz rata ali ima zato sarajevo i svog trampa... m'rš u sarajevo, svi... imam rep, imam rep pravi rep za tebe, dođi vidjet' kak' je lijep...
ko rano rani sam u nju pada
Halo mislio sam da je moj grad najljepši ali kad mi je žičanu vidjela Prag Amsterdam Antwerpen s*** sam se,Na žalost tako je,volim Sarajvo ali da je neka pljačka nije treba bit pošten.
Kroz moje prazne džepove vjetrovi mi prolaze, a kroz cipele kiše jesenje...
Keep calm and ride a BIKE
sportska prijestolnica je zagreb a ne sarajevo.u zagrebu se igra liga prvaka u nogometu,liga prvaka u rukometu, evroliga u kosarci.evroliga u vatrepolu,atletski miting,atp turnir..... pa u sarajevu ni fudbalska repkba bh ne igra svoje meceve. kakva sportska prijestolnica,kakvi bakaraci.sve to sto se naveli je vecinom amaterizam koji ima svaki grad na svijetu
Kako cu zdravo zivjeti kad nemam para za tene?
poserem im se na sportske aktivnosti koje blokiraju grad, sto ne blokiraju sporedne ulice, nek trce i vozaju se biciklima ispred skenderije , pa jal prema grbavici ili prema austrijskom trgu, koji qrc blokiraju najfrekventniji dio grada u ovim "sportskim akccimajama" ni "S" od sporta nema
Što teroriziraju s ovim sportom, nategni se ovako, rastegni se nako, a u većine pupa hava u glavi. Ima, ba, ljudi i mozak, a ne samo mišić.
tacno mi se ucinilo: Sarajevo postalo srpska prestonica
Šta bi Freud rekao na to?
Da da, samo ti se ucinilo!
dada kako da ne, koga poturci lazu?
ne boj se