Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
turcine napus mi se kurrcine.
Samo je dozvoljeno ako se radi o poturcenim i pokatolicenim Srbima
@minhen Vehabizam je vjerski pravac koji je,svakako, dobro dosao u BiH i treba ga siriti i njegovati.Nadam se da ces i ti jednog dana uvidjeti svoju gresku i prikloniti se ovom pravcu.Mudzahedin je borac za Islam.Takve borce je na tlo BiH ubacio S.Milosevic i F.Tudjman ocekujuci od istih da naprave zlocin nad Hrvatima i Srbima kako bi sebi obezbjedili alibi i opravdanje za ucinjene i planirane zlocine nad Bosnjacima.
ja samo jednu stvar znam da su se srbi u ratu najvise bojali ovih vehabija. U svakom slucaju svaka cast policiji na odrađenoj akciji na suzbijanju terorizma. Ali mozda u rpicuvi da ih imamo da nedaj boze opet srbe prepadaju
Vehabije treba iskorijenit iz Bih-e i tacka! Samo sto li su se te mracne sile primitivaca vehabijeske zaostale zajednice zakorjenile u tom mjestu,koja policija je to dopustila i fino hranila da bi nam danas ovo prosipala! Nasa drzava ima DOVOLJNO problema jos joj trebaju safafiti i vehabije?
dvanaest policajaca i jedan tužilac u Sarajevu zatvorili deset dilera i 50 i nešto kila heroina a ovih 540 uhapsili 10-toricu i 1,5 kila.Jaki su ovi u RS-u,ha ha
pa kako bre sto komada ja mislila mi srbi posten narod a ono sve lopov do lopova?
ma lazes da si bio u Sarajevu, tipicno za Srbina da laze
ciste cete i ono malo Bosnjaka sto je ostalo ili vratilo se na svoja ognjista.
Izgleda da u srpskoj politici u BiH dok je Dodik na vlasti na vrhu ne moze biti niko cije se prezime zavrsava na -IC, Glavni su Pena, Zeljaja, Krtolina, Guzina, i ostali..Da se ne radi o nekom Dodikovom komlpeksu sto on nosi T U R S K O prezime.. Sto se tice ove akcije \"gospodin\" Pena koji je pred rat izuo gumene opanke, je svjestan da je ovo samo \"SUZBIJANJE KONKURENCIJE\" JER SE ZNA KO SU GLAVNI KRIMINALCI U REPUBLICI SRPSKOJ I KO IM CUVA LEDJA: POLICIJA I SUDSTVO..., a ostalo su lazi za siroke narodne mase.. Sto ne uhapsitei u b i c e Koljevica, Knezevica, Djoge, Jugovica, Mauzera. Kako da ih uhapsite kad sjedite svaki dan sa njima i \"rastaljujete se oko talova, isto kao i s ratnim zlocincem Silajdzicem i njegovom \"ergelom\"... Kletve miliona popljackanih i protjeranih i stotina hiljada pobijenih u BiH stici ce vas i vase potomke jer svo blago ste stekli na krvi naroda, Z L O C I N C I..
Jel to fataju one sto su branili RBiH ??????
@minchen j.e.b.o ti pas mater chetnicko pasce, magare jedno..
nisi ti sarajeva u zivotu vidio cobane
\"....Srna javlja da je u pretresima pronađena i oduzeta određena količina, uglavnom, lovačkog naoružanja, te da su izuzeti mobiteli, računari i računarska oprema.. hehehe... ugrozen teritorijani integritet BiH.. hehehe... I Srna javlja iz Bosne nama Bosancima.... Vise je bilo BiH od 92-95 nego sad.
Sta mislis bi li trebalo pofatati i cete ko i ove vehabije ????? i cuj obilic, jel to bosanski junak ???? da nisi ti pogrijesio, zaluto.. ovo je BIH !!!!!