Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka ti Lijanovic ispuni zahtjeve...
Lijanovic je najveci krivac za sve ovo sto se desavao oko poljoprivrede i treba snositi navecu odgovornost za sve sto se tice poljoprivrede. Samo se moramo zapitati gdje su pare nestale i kome su date za one silne poticaje koje niko nije dobio osim nejmu pristrasnih ljudi. Treba odgovarati za sve to, i tamo se svi poljoprivrednici i trebaju obratiti!
Onog Ljiljana treba sve po onoj surli bejzbolkom udarati !! Koja je ono lopovčina, javna je tajna da ako hoćeš poticaj moraš nosonji dati i do 70% para koje ti on odobri.
Zao mi je poljoprivrednika, ali ovaj sto na svim medijima prica u korist Lijanovica (ocigledno on ima veliku korist od toga), u upravo je Lijanovic taj koji je u najvecoj mjeri odgovoran, ne radi u korist poljoprivrednika nego upravo obrnuto.
dolaze fahri dovesti krompir da moze u subotu na skupu u zenici podjeliti potencijalnim biracima
A odgovorni za ovo ce se kao i uvijek sakriti u misju rupu, ni traga ni glasa od njih nece biti.
Iskreno ljudi, ko vas je.be jedan posto ??
Ovaj Miro Pejic moze slobodno reci da je glasnogovornik Lijanovica koji ga je debelo nagradio kada je postao ministar poljoprivrede pa mu ovaj sada uzvraca.
Da pretpostavimo: niko od nacionalističkih govana i onog ministra što duguje državi 9 miliona poreza, Lijanovića, neće izać pred ove ljude. Izaći će Nikšić i rješavati s njima problem. Neka, samo tražit svoja prava.
A šta je sa ministrom nam Lijanovićem, on samo mlati praznu slamu i snima reklame, ne radi ništa za šta je zadužen.
Vidi ovog Lijanovicevog potrcka,haha.Lijanovic koji je poljoprivrednike doveo do prosjackog stapa,tako sto je poticaje davao iskljucivo clanovima svoje stranke,placa ovakve sitne pijacare da zastupanju njegove interese na ulici.