Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovome treba oduzeti i pasos BIH...
Najgore je kada neznalica sudi,zna se ko je podmetnuo pozare i ko je vadio arhiv iz podruma ,sve je to namestaljka da bi se utaskali protesti,jer je bila ugrozena fotelja SDA i SDP jer oni vladaju i pljackaju vec 20 godina,kao ministar sigurnosti da nesto naredi,potrebno je da dobije suglasnost od oba entiteta,a to je nemoguce ,jer u ovoj drzavi je zakon poseban,svak usvaja u entitete kako mu odgovara,sa ovim ne branim Radoncica,a i ako je on kriminalac u privatnom vlasnistvu ,ima zakon i o tome sve da se preispita od dakle im toliko bogastvo svima a ne samo njemu,dali je steceno legalno,znaci treba biti realan i gledati situaciju kakva je a ne voditi vodu na necij interes , s time se najvise krse zakoni i necija prava.
Ne zna se ko je gori i ko je gore ucinio za ovu drzavu, ili SDA koja je u svakom pogledu steta ove drzave gdje imamo dokaz 20 godina robijanja za pojedince iz te stranke, ili ovaj Vucko Radoncic koji je bacio sibicu tamo gdje je svakom Bosancu i Hercegovcu najteze palo, jer ta sibica je zapalila ono sto se zivotima u ratu cuvalo!
Radoncic je zasluzio da odstupi sa ovog mjesta jer ovaj covjek nije sazrio da bude ministar sigurnosti. Svi znamo sta se desavalo nedavno na protestima dok je on sjedio i upravljao iz kabineta sta da se radi i sta da se pali!
"Proslavio" se Fahro, kao politicar, nema sta
neka nam je dragi bog na pomoci
Dabogda te vise makli za sva vremena, iz drzave protjerali...