Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne znam kako ovih sdaovaca nije stid više, ja se crvenim umjesto njih
Ma neće SDA iz fotelje to je čudo jedno ....
.. i ne samo ova, sve sjednice su dobra prilika...:)
doslo je do grla.. kako bi bilo da se dogovorimo kad cemo pomlatiti svu bagru? sljedeca sjednica??
cista kao suza, demokratska smjena, to je smijesno da se uposte i raspravlja o tome kao i o potezanju vitalnog nacionalnog interesa na drzavnom nivou.SDA je zlocinacka organizacija i sve dok ne zavrsi kao HDZ u hrvatskoj-na optuzenickoj klupi-kod nas napretka nece biti.
Greška u tekstu: HSP znači Hrvatska stranka poturica.
ovdje rade najveći šarlatani koji ne znaju web stranicu napraviti. vidi se da vas je sda kupila jadovi jadni. da Bog da propali.
Pa normalno da ce biti prihvacene njihove smjene. Zar ne vidite da SDA nastoji na svaki moguci nacin sekundu vise ostati u vlasti
bosnjacki tariguzi iz stranki Lojavog i Ustaase odbaceni od strane gazde Zlatka i bosnaka ! a zar su ljudski jad i bijeda od poturica i ocekivali nesto drugo osim da zavrse kao upotrijebljeni bosnjacki prezervativi ...