Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim svake godine imaš na desetine doktora nauka, na stotine magistara i na hiljade diplomaca u zemlji koja nema ni četiri miliona stanovnika, znaš da tu nema ni države ni obrazovanja.
e ovo je pravi komentar :) samo idi van pa pitaj svabu, holandjanina, svajcarca....sta misle o nasim diplomama
Zlatni Alija i Zeleni Bakir su nam ovo obezbjedili, sa svojim prijateljima iz drugog entiteta, Crvenim Dodikom i ostalom skvadrom. Ovce ne zasluzuju bolje, tako da vas niko ne sazaljeva.. Pocrkajte svi u vlastitom ocaju i mrznji, poltroni klerofasistonacionalisticki!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Uci sine uci da budes prvi na birou...
A ne vrijedi za sve tako.. Recimo zavrsis teologiju i imas posao 100 % u ovoj religijskoj vukojebini.. Oces da budes hodza, hafiz, efendija, iman, ucitelj vjeronauke.. I sve to kao u ime 'boga'.. Prozirno, povrsno, korumpirano, praznovjerno, oholo, zlo..
EH STO NISI GLAVNI GRAD BiH...
dobrodosli na biro gospodo slavite slavite
Ja stvarno neznam ko ce ovu propast zavrsıtı. Pa u moje vrıjeme je bılo teze srednju skolu zavrsıtı nego sad magıstrıratı. Ovı rektorı dekanı profesorı su ızgubılı razum van svake sumnje. Ovo je opsta degradacıja obrazovnog sıstema u BıH. Bruka ı sramota. Cast pojedıncıma kojı casnı ı posteno rade ı napreduju al ovo je svaku mjeru prevrsılo.
JE LI SAD TREBA ICI U SKOLU I TRPATI BIRO ILI SJEDITI KOD KUĆE I BITI GLUP.
Vidi se da novinari na klixu nemaju pojma, ne može se postat magistar nauka sa 1 godinom postdiplomskog, sve su ovo magistri struke po bolonji, koja i jest omogućila da svako može postat "magistar". Bitch please.......
Moja mati je jedna od njih. Ponos je porodice a ionako ima posao. :D
Kakav je ovo naslov? :S
haha zar sam rekla da nema kemije? :)
A pa lijepo. Posjecujes li ga ? :) Ma da ima ih vise. Lijepo je. Sada je i u Sarajevu "Holiday market".......
Neka školovanih ljudi...ako ih niko neće hoće ih biro za nezaposlene...
Što bi Balaševič rekao: "Šta na kraju bidne?! Pa znaš.. putnici za Sidnej, ajmo, izlaz taj i taj"
Niije mnogi nego ce svi na biro
Magistar OFR. (Obicnog Fizickog Rada)....
Čestitam magistrantima. Većina ih je upisala magistarski jer nisu imali posla a žalosno je što im to neće promjeniti položaj na konkursima i dalje će biti ne zaposleni. Pa će pola od ovog broja odlučiti da upiše doktorske i kad budemo imali doktora na svakom ćošku , šta onda? Ne može se još dugo održavati socijalni mir političari? Ma izmislit će oni nakon doktorskog i postdoktorski pa da imaju ljudi šta radit, kad nemaju posla jel?
Masteri na bubicu, prepisivanje, lijepe oči, skripte, testove na a,b,c. Nekad je titula magistar značila nešto, sad obična smijurija. PS. Imam Master, da ne bude da je ljubomorni hejt
To iz iskustva govoriš? :)
Evo jedan magistar mi dade dislajk :(
PRIKAŽI ODGOVORE (1)