Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primitivci jedni komentatorski. Kad cete se vise dozvat pameti i prestati siriti mrznju medju Bosnjacima?
Osman Zbrka kako ga zove Kazaz jad i bijeda \"vidiloca\" pravog puta za Bošnjake
Dobro da me je Brka poslusao i promijenio naslov knjige jer ipak ne bi bilo prikladno da se knjiga zove \"Od zlatnih kasika do 20 najtezih godina\"
Evo, skupina primata čula da je knjiga promovirana i odmah pošli pljuvati po njoj. Bez da su i pomislili da je prvo uzmu, pročitaju, ocijene... Ne. Znaju oni sve. Usput budi rečeno, ovaj Bušatlija je Titov partizan i SKOJ-evac. Kao mladi idealist koji je u NOB otišao ne da pobjegne od bijede, nego da se izbori za pravednije društvo, počeo je nakon 1945. malo glasnije kritikovati gospodu drugove koji su se iz opanaka uvalili u petosobne jevrejske stanove i vile, vozajući se uokolo limuzinama i deflorišući gimnazijalke - zbog čega je prav-zdrav završio na Golom otoku.
Pišu knjige oni koji nikada knjigu u ruci nisu držali!
Gdje ćeš bolan tako zelen u Tuzlu onako crvenu
ma čim je to SDA politika to nema da valja
Ova knjiga bi se trebala zvati \"Jadi mladog SDA-ovca\"