Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da neprimate zbog tih svojih "voljenih" pare i poslove dobijate davno bi vi njih zaboravili a 90% vas niti nezna ni imena vasih najmilijih koliko ste jadni nikad svatiti necete bolje da ni vas nema kada od tudje smrti zivite i dan danas to koristite kao zao vam
Vele i klix, djubradi jedna,, dozvoljavate ovdje da genocidasi vrjedjaju zrtve Genocida,, a zabranite komentare na tekst o "strucnjaku Taciju"....koja ste vi djubrad, sram vas bilo,,,, nista vi niste bolji od genocidasa kad dozvolite ovako da se vrjedjaju zrtve Genocida...
U ratu se jebavale sa ćetnicima za 10 maraka a sad kao nešto glume!
Opet prdoncic pustio onu svoju cetnicko-genocidnu kerad da ujedaju...
Sta vi svi ovdje imate od medjusobnih vrijedjanja i podjebavanja ? Et samo da mi je to znat.. Lijep dan, izadjite negdje na kafu, prosetajte, ljepota..
"Udruga zatočenih logoraša i Udruženje logoraša Brčko Distrikta" Udruzili se udruga i udruzenje, zatocenih i zarobljenih zatocenika i zatvorenika.
Miran genocidasu... ne laj...knozi genocidni keru.......