Komentari (289)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
˝Alija Izetbegović se borio za nezavisnost naroda nad kojim je izvršen genocid ispred očiju svijeta i nije napravio nijedan korak nazad.˝ - nažalost ovo nije istina. Napravio je korak nazad upravo onda kada nije smio, kada nas je krenulo, kada smo mogli osloboditi sve okupirane teritorije, izgurati neprijatelje sa naše zemlje, tad je on povukao kočnicu i ostalo je nedoreceno.
sve je bilo spremno za selidbu .. al dejton nas sjeba ;(
@ BeastFromEast imam štelu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sačuvaj me Bože bošnjačkog patriotizma, srpskog junaštva, hrvatske kulture i slovenačkog poduzetništva.
...crnogorske časti i makedonske multikulturalnosti :)
Original: Sačuvaj me Bože srpskog junaštva, hrvatske kulture, bošnjačkog merhameta i slovenačkog poduzetništva!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ni jednom predsjedniku bilo koje drzave nije opsovana porodica vise puta nego Aliji I. Zalosno je da je danas vise postovan u "dalekoj" Turskoj negu u rodnoj BiH !
A sto sad ne pricas Laticu kako je SDA krala pare ....dobro ti platili. Aliju slavite i zato sto je Srebrenicu prodao i unistio BIH
Citam komentare i kazem samo SRAMOTA! Kazete da turski narod ne zna za nas i za Aliju, da nas ne voli itd? Pa otidjite u Tursku i vidjet cete koliko nas postuju. Koliko samo bosanskih studenata ima tamo i sve im je besplatno. I moja prijateljica je nedavno dobila stipendiju i studira tamo. Bilesi i trgovcima kada kazes da si iz Bosne, pitaju kako smo, kako je u Bosni, odmah spominju Aliju itd. Ovako lose komentare o turcima mogu pisati samo oni koji nikada nisu ni bili tamo. Pa ove godine nas deset je otislo tamo u Akhisar, sve nam je besplatno bilo, docekali nas ko kraljeve. Nacelnik Akhisara je zbog Srebrenice zaplakao. Svi smo se vratili kuci s koferima punih poklona. Kada su oni ovamo dosli, docekali smo ih onako kako smo mogli, ali opet ni blizu kao oni nas. Iduce godine opet imamo poziv da idemo tamo... U Izmiru medju spomen obiljezjima ima i Alija, u Ankari isto tako. A gdje kod nas ima spomen obiljezje za nekog njihovog predsjednika? Nigdje! Prema tome sutite!
sad je tamo gdje mu je mjesto..
Aliju samo licemjeri, ljencuge, komunisti ogovaraju.
a hvale ga oni sto su se preko sda uhljebili i svoju djecu obezbjedili. o rukovodstvu stranke necu ni govoriti jer tu su vec milioni i milijarde nestale ;) aljo mudri shipu tuki sve mu zivo i mrtvo bejem ;)
sram vas bilo sta govorite, Alija je bio vjernik i nije nikog izdao, pa tako ni Srebrenicu.
Kada vidim baliju kako pljuje po svom prvom predsjedniku i kako ga na razne načine vrijeđa i omalovažava onda se i ne čudim zašto nam je stanje ovakvo kakvo jeste ccc balija nikad pameti doći cccc
da hoce se ona dzamija srusiti u turskoj sto nosi njegovo ime i prezime
pravo da ti kazem i ja bih volio da se hoce srusiti ali tebi na glavu, napravili bi mi bolju i kvalitetniju.
hej moj alija ja neznam kome da obiljezavaju mozda onima kome si valjao da dodje do neki mjesta i sredjivo za poslove kao i svojima naj blizima a sta si mome ocu sredio koji je ranjen za moje Sarajevo.. a meni su zezno najbolje djetinstvo
Psssst, Alija Mudri je nas vodja, on je najvise od svih propatio vjeruj mi! Tvoj stari da je kakav i zivot bi dao za Bosnu, pa bi danas Bakir mogao postavljati direktore bolnica i u Banja Luci, a ne samo Sarajevu.
hahahahahha alija mudri serem ti se na kosti, doci ce jednom i taj dan kad ce neki demobilisani ili rvi pokucati i tvom baketu, brankovicu, cengicu, ganicu na vrata i roknut ih jer narod zna tko je unistio sve i pokrao sve moguce....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koliko god imao mana i bio svaciji vise nego bosnjacki, ipak kakva takva njegova BOSNA je opstala i nema sumnje u ovim granicama ostat ce za uvijek.
I
joj turci su mi presmiješni, ja se sjećam ekskurzije nakon srednje škole, išli smo u alanyu i natjera nas uprava škole da se vozimo pet sati do konye, pošto tamo ima neka džamija alije izetbegovića, pa kao moramo mi da vidimo i da klanjamo u tom osmom svijetskom čudu. kad smo tamo stigli očekujemo mi sad neku space-shutle džamiju u najmanju ruku, kad ono nešta malo, od drveta, isto ona maketa džamije što je stajala u parku kod trga austrije, cirkus živi, jedva smo se potrpali tu :D I sad su mi neke stvari pravo čudne, po medijima što se provlače, ispada da turci više žale za alijom nego mi ovdje, a možda je fakat tako, uglavnom turci ako ste toliko ludi za alijom uzmite i bakira, što ga nama ostaviste?
otkud ti to da su turci ludi za alijom??? turke boli cuna i za aliom i za bosnom,turski narod vjerovatno nema pojma ni ko je taj alija ...kad se sastane sacica istomisljenika mediji to prenesu kao da je u pitanju citav narod ili drzava...to ti se zove medisko spinovanje
pa na to sam upravo i aludirao, da se po ovim stvarima koje pišu u medijima stiče dojam da su turci ludi za njim, reko bi čovjek da je on tamo neka nacionalna legenda, a kad odeš tamo i vidiš situaciju na terenu, shvatiš da osim te male džamije na periferiji konye nigdje drugo alije ni nema
Svinja
Vrh vrhova i na vrhu vrh.El fatiha!
...i sta ga slavite vise i sjecate ga se...pa nije on izmislio Islam....cojk bio shaner i lopov ! Dok je on kato kurve i sverco nahftu i potpisivo nahke mitovne sporazume mi narod smo ginuli i nismo imali sta jest....jebem mu sve ono mrtvo i zivo!!!
potpisi alija taman da je avlija :)))))