Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.sabornacrkva-sarajevo.org
PRELIJEPO!!! OVO JE SLIKA PRAVE BOSNE I HERCEGOVINE!!! TREBA UNISHTITI FASHISTICKU TVOREVINU R. SMRDSKU I NAPREDAK CE BITI NEIZBJEZAN!!! @SRB-IN HALO, PAPAK, O KAKVIM TI ZASLUGAMA IZ PERIODA OSMANLIJA I RATA OD 1942. TRABUNJAS?? DEDER JADNICHE JADNI, PREISPITAJ SVOJ BIJEDNI MOZAK, TJ ONO MALO STO JE OD NJEGA OSTALO, I SHVATI DA JE BOSNA I HERCEGOVINA NASA ZAJEDNICKA DOMOVINA, I DA NIKADA NECE PRIPADATI SAMO JEDNOJ NACIO - VJERSKOJ GRUPACIJI. ... STO TO PRIJE SHVATIS, BICE TI LAKSE DA PREBOLUJES TU BOLEST FASHIZMA KOJA TI JE GADNO ZAHVATILA ONO STO TI JE OSTALO OD DUSHE I MOZGA.
Veliki raskorak! Civiliizirano osvjetljenje, a tek Katedrala, zamisli još da sve džamije osvijetle ovako, Sarajevo bi se moglo vidit iz aviona!
@1989, naravno da ne može! Ako se pitaš \"što\"... Zato što je nacionalizam u svakom fragmentu društva BiH, o medijima da ne govorim, zato sto su nas toliko zatrovali da, svaku riječ dočekujemo na nož. Tražili smo, gledajmo.. Počnimo od sebe, POPRAVIMO SAMI SEBE, DA NAM DJECA NE BUDU GLUPA I OTROVANA Silajđićima, Komšićima i Radmanovićima! @ sarajlija ne pametuj i ne uvijaj ,no reci šta te mući @ SRBINE , ne rise sarajlija ti priča za Banjaluku i Ferhadiji (predpostavljam)
moze li i jedna vijest na ovom portalu biti komentarisana a da se ne uplice nacionalizam .
civilizacija... ja samo kažem neko je civilizivan a neko nije, šta više filozifirati...
@sarajlija svakome po zasluzi, stari mogli smo vas satrati kada su otisli Turci ali nismo, nismo vam vratili ni dio onoga sto sta vi nama radili pa sta je Hanzdar divizija radila Srbim za vrijeme II svjetskog rata znaci kad god ste bili u prilici vi ste je koristili cak i u ovom ratu ste prvi pocinili masovne zlocine to sto je kasnije bilo je samo posledica svega toga pusti istoriju sto hodze pricaju po dzamijama
hajde, lijepo, neka se zna gdje se čuvaju i obnavljaju i crkve kao i svi ostali vjerski objekti, a gdje ljudi ginu kada pokušaju da postave kamen temeljac za obnovu... cccc... koji civilizacijski raskorak na istom parčetu zemlje...