Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok će u isto vrijeme cernicom pa musalom pa feićevom pa kujundžilukom proći povorka hanuma u najnovijim dimijama sa najnovijim modelom feredže koju je donijela iz Ankare hanumica begovica izetbegovićka uz pratnju šargija i defova, i tako će Neretva teći po onoj Makovoj tisuć ljeta široka i tisuć ljeta duboka a mi ćemo se \"viđati\" samo na portalima
OBALI GA OBALIIIIIIII, KO TVOJA MAMICA MALOPREEEE, EH DA MOGU PRONACI TE, METCI BI TI REKLI SVEEEEEEEEEEEE
i to bukvalno... k\'o ckepi! :)
Hihihi. smrznuce se:D
Fino je ovo i treba nastaviti s ovim i ubuduce. Mostar je uvijek bio slobodan grad. Samo kad mi pocnu o \"tradiciji\", zakolutam ocima k\'o kokos kad joj siju zavrnu. Polako susjedi, za koju deceniju cemo pisati i o tradiciji.
svim usta.sama koje ce napisati komentar ovdjem mam.icu u paksu ka.ram...uffffffff (::::::::::::::3
SAMO VELEZ I NERETVA MOZE I POKOJA MAZORETKINJA DA RAZBIJE MONOTONIJU U ZIMU
j3bo te Subic u paksu!
lako cemo za setaliste samo neka bude lijepih guza, pozelil smose lijepih cura na nasim ulicama poslije ovog bijelog jada
Tradicionalno? Vecu tradiciju ima ovogodisnji snijeg u Mostaru od ovoga... I kako vas nije napisati da ce ici \"Lenjinovim\" setalistem? Odavno su uche promijenile te nazive.
vidjet ces sad primitivnih i multietnićkih komentara... i btw. nije Lenjinovo šetalište, već šetalište Nikole Šubića Zrinjskog, tako je službeno.