Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim i u njemačkoj obilježavaju ovaj dan republike ta republika mora da valja. Bez šale!!! Sretan ti dan državnosti republiko!
Otkud sad ovoliko ljubavi za domovinom,a kad je trebalo 90-te ,nigdje je nije bilo....
Tamo daleko daleko od mora
Kao i obicno: najvise pljuju po dijaspori oni koji najvise zale sto sami nisu u dijaspori :-D
Nije tebi krivo sto se oni ne vracaju nego sto nisi ti u Njemackoj s njima O tome ti pricam:-)
ja patriota i govana...trebate jos janje okrenut.....ako se smije u njemackoj...
kako je lijepo slavit dan drzavnosti u stuttgartu...lijepa bosna kad je iz njemacke gledas
Tu su jer ih je ljuta nevolja natjerala... rat.
ne govorim o tome nego kako je ljepse slavit dan drzavnosti u stuttgatrum stokholmu, amsterdamu...nego u sarajevu, tuzli, brckom... mi bez dijaspore ne mozemo, bez njihove love nema bih, al samo kad dodju nek mi ne seru kako je npr u njemackoj, svedskoj, holandiji.... kriza, i kako se blago nama u kakvoj ljepoti i rahatluku zivimo. kako nam je lijepo zelenilo, rijeke...
crvenu maramu nosit ću ja i bijelu kapico tra la la la,odzvanjalo je iz bundes doma u Stuttgartu.