Fašističke provokacije
0
U Srebrenici puštali četničke pjesme
Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo bi trebalo uznemiriti sve normalne ljude, a ne samo Bošnjake. Nažalost, normalnih je sve manje i samo se gleda ko se kako zove.
sjeme im es zametlo dabogda!
to je ionako Republika Srpska tako da imaju pravo
TAČKA stići će vas pravedna kazna ako Bog da...na ovom ili onom svijetu... Veterinar...jeko te čiopr dok je fontele čiozvr
NA SRPSKOJ ZEMLJI,SA SRPSKOM ZASTAVOM I SRPSKOM MUZIKOM! STA SE IMAJU PITATI AZIJATI KOJI SU TU CINILI ZULUM NAD OKOLNIM NARODOM,I KOJE JE STIGLA PRAVEDNA KAZNA OD SRPSKE VOJSKE!
\"Opa,kakva pronicljivost!\" Postedi me od veleidiotskih povoda, pa je neces vise dozivljavati \"Ovaj moj zadnji post stavi pod rubriku sarkazam!\" Ima ljudi, koji svoj sarkazam stavljaju u jedan kvalitetniji kontekst. Ti definitivno de pripadas u te krugove.... \"Uostalom,nervira i mene ono arlaukanje na arapskom,a šta ću,\" Takojer i mene ponekad, posto sam agnostik, ne etnofasisticki turboid.iot kao ti. To je iskljucivo tvoj problem, Obilicu. \"sve se nadam da ćete se opametiti i krenuti putem Kusturice.\" A tebi je poznato porijeklo mog pra-pra-pra-pra-pra-pradjeda, koje meni(!) licno nije poznato? Obilicu jarane, je l´ ti je hobby da se dnevno glavom bijes o javnoj rasvijeti ili odkud ti dolaze ovi kr.etenizmi...je su l´ to neki pravoslavni obicaji biti onako po prirodi glup? Jadan je meni onda Kusturica...
Dizelas....ja tvojoj majci necu nista staviti,a tebi..pa znas sta ti slijedi....RUDONJA!!!
Veterinar...stavi Halku staroj u pakšu...i uzmi terapiju
Dizelas....Neka sam ja bolan....ti na mom ziv i zdrav bio.Budes li nastavio tako dobices i (h)alku u tu brbljivu brnjicu.OVER
@velika kifla Opa,kakva pronicljivost!Ovaj moj zadnji post stavi pod rubriku sarkazam!Uostalom,nervira i mene ono arlaukanje na arapskom,a šta ću,sve se nadam da ćete se opametiti i krenuti putem Kusturice.
@OBILIC \"Ko će ugoditi ovim muslimanima,ne valja im ni kad pjevamo i veselimo se! \" Hajd´ pogodi, ko bi prvi cmizdrio ako bi \"muslimani\" i \"ust.ase\" odrzavali jedan veseli teferic oko Jasenovca? Odmah bi (u vasim, velesrpskim rijecima) HEEEEELJP RUSIJA...HEEEEEEEEEEEEELJP RUUUUUSIJA...^^ Hvala prirodo, sto si me podarila mozgom....
@123 \"E hajde nadji ijednu zastavu u zapadnoj hercegovini osim hrvatske. Ili otiđi tamo i ponesi tu smijesnu zastavu. Isto je i u RS.\" Da, ali to ne mjenja vanjski oblik Bosne i Hercegovine. ^^ By the way, hoce l´ taj referendum, zar RS ne radi sta hoce ? ^^ \"Šta ste tražili to ste dobili, a mogli ste i vise.\" Koliko se sjecam, Bosna nije prva iz Jugoslavije izasla, ali je Srbin (Milosevic) prvi bio, koji je brbljao o \"ugrozenosti Srba\". ^^ Ovo zasluzuje aplaus, jer sa ovakvom politkom su se Srbi danas doveli u jednu ugrozenost, koja prije nije egsitirala. ^^ Da ponovim tvoje rijeci: sta ste trazili, to ste dobili... \" Mi ne zaboravljamo nasu krv koju ste prolili u II sv, ratu,\" Da,da..zato je legitimno opravdati ubistva nad bukvalno neduznim ljudima, posto se krivica nasljedjuje. Ovo dokazuje ili si da psihicki neuracunljiv ili si pristajnik krvne osvete iz srednovijekovnih balkanskih obicaja.
Ko će ugoditi ovim muslimanima,ne valja im ni kad pjevamo i veselimo se!
Tomo javi se kod Veterinara...nek i tebi ukljuci terapiju...nije ti dobro
NA SRPSKOJ ZEMLJI,SA SRPSKOM ZASTAVOM!??..STA JE PROBLEM,SRPSKA PESMA! PROSLAVLJAJU LJUDI POBEDU NA ZULUMCARIMA,I OTPADNICIMA OD SRPSTVA!
dotegni ti staroj lanac ali prije toga uzmi bolan ljekove...bice ti bolje
Dizelas....zato ti i govorim,k\'o strucnjak,OVER RUDONJA, dotegnut\' cu ti lanac.