Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CITAT PEDAGOGA: utjecaj Facebooka, itd Otac ne zna da sin zna vozit, a majka mu galantno ostavlja ključeve kola. Kakva porodica ko SImpsonovi. Sigurno otac ne zna ni jel mu sin zna guzit ! Pedagogica opet oprezno kaže uticaj FAcebooka itd. E sad možda je mali naučio kako se rade one stvari putem Facebooka , al VOZIT BOGAMI TEŠKO !
Ne mogu me ba ukrasti , kad vjecito stoje u redu ! Guraju se i mole da što prije dodju do mene :*
...šalu na stranu, niste toliko "službi" angažovali ni kad su vam učenici pištoljali po tramvajima. skinite se djetetu sa vrata, pokusao je "poparu" kući, samo mu još fale vaša "veleumna" laprdanja i glumatanja pedagoga/psihologa.
Aferim ko da su Ameriku otkrili. Svi pametni a djeca im se fiksaju u wc-u školskom.
sljedeci potez...aerodrome,avion,, Santiago de Chile,tu nestaje kerozina ali ga mali cool i lagano aterira I primjecen je da uredno placa aerodromsku taksu
Taman kad se slegne prasina na ovo sve, starom ce doc plava koverta .. mali obro sve i jednu kameru do Tesnja ...
Izasao ziv iz Sarajeva. Vozio autoputem. Probao malo po obicnom putu i kada je vidio kako ljudi voze parkirao auto. Mali je bolji vozac nego dosta drugih.
Najjače uvijek ovi "mirni" naprave neku frtutmu :-D Roditelji provedu možda 1h dnevno razgovarajući s djecom, a i taj sat se svodi na neke isprazne priče, jesil uradio zadaću, imal problema, haj u sobu
Ne znam da li se netko sjeca onog slucaja u Norveskoj prosle godine kada je djecacic od 10 god odlucio da ode posjetiti djeda & nanu... pa je jedno jutro dok su roditelji jos spavali uzeo svoju sestricu od 18 mj sjeo u porodicni Volvo i na put... Ali nekih 10 km kasnije sisao je s ceste usljed poledice... Naisao vozac grna i kada je otisao da vidi da li treba pomoc itd vidi malenog, a ovaj tvrdio da je patuljastog rasta i da je zaboravio vozacku kod kuce :) :) :) :) Cek' da vidimo Googele... Aha evo link: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2558223/10-year-old-boy-steals-parents-car-visit-grandparents-tells-police-dwarf-forgot-drivers-license.html A onda je kasnije jos jednom "posudio" vozilo (ovaj put tetkino) Clanak: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2563814/Ten-year-old-boy-claimed-dwarf-police-saw-driving-parents-car-caught-AGAIN-taking-car.html
_"Podsjećamo, dječak je sinoć, nakon tri sata potrage, pronađen u mjestu Šije kod Tešnja. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona su saopćili da naplatne kućice posjeduju snimak na kojem se vidi kako dječak vozi automobil i plaća putarinu." I šta je radila policija, šta su radili uposleni u naplatnim kućicama i nisu prijavili dijete za volanom. Ovo je ogroman propust policije koja se ni u jednom momentu nije našla na putu Sarajevo - Tešanj, jer da jeste uočila bi dijete koje je bilo prijetnja samom sebi i ostalim učesnicima u saobraćaju. Ne vodim razlog zašto se ovolika prašina podiže u školi. djete je slućajno bilo u automobilu ispred škole, a mogla je mama bilo gdje ovako da postupi, ostavljajući ključeve u automobilu. I vjerujem da joj ovo nije prvi put. Dječaku jednostavno proradila mašta i znatiželja. Možda je samo čekao prvu ponovnu priliku da mama ostavi ključeve u automobilu i da se dadne u avanturu. Ne gnjavite primjerno dijete. Roditelje treba prevaspitati i kazniti.
Iz iskustva znam da svako dijete koje je pod pritiskom roditelja da uci i ima sve petice, i pogotovo roditelji koji to na ruzan nacin objasnjavaju djeci, tipa da nije dovoljno dobro, dakle to dijete na kraju pukne. Ne kazem da je ovdje slucaj ali znam gdje jeste
Pametno dijete, krenulo bjezati iz BiH, al steta sto nije imao pun rezervoar goriva. A granicari bi ga garant pustili kad bi culi djecakovu pricu.
Proradili malo hormoni i to je to. Svako dijete ponekad napravi neki zijan.
Jeste, ali mladost ludost.
E svasta ces cut..
Gdje je snimak? Gdje su materijalni dokazi...
Eto tebi će da ga daju.
Ja kome nego nama
moja bi uciteljica rekla ''ispod mira trista vira'', odmah nakon sto bi mi svezala samarcinu.
daleko od ikavice i tog kraja :)
"Ispod mire sto đavola vire", a to što svak individualno promijeni i prilagodi poslovicu, to je nešto drugo. Šta znači "trista vira" - trista čega, kakav vir ili vira (vjera)? Niše veze.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma jel MALI IŠO U OSNOVNU IL VOZAČKU ŠKOLU ?? MEštomi direktor mnogo snebiva a pedagogica koluta očima !
...pedagogica je "špica" samo tako. vidi joj pogleda i pakosnih, stisnutih usana.
Hahahaha D.D.D
Ovo ko zona sumraka. Sta procitah jarane moj.
MAli je dobio sve u životu što je tražio, osim batina. E sad će dobiti i to, sasvim legalno. Dok nije usvojen zakon o zabrani fizičkog kažnjavanja maloljetnika.
Ah dobra je opet bila i ona već famozna koordinacija bezbrojnih policijskih agencija. PUTEM BENZINA U REZERVOARU VOZILA ;)