Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inače ne bih obraćala pažnju na neumjesnost i nezrelost ovih komentara,ali ne mogu a da ne primjetim socijalnu i političku neosvještenost i neznanje našeg društva kad je u pitanju ovaj projekat.Čisto informativno,projekat Mlade snage je jedinstven volonterski program,koji ima za cilj podstaći mlade ljude da u svojim lokalnim zajednicama rješavaju probleme oblasti omladinske politike.Kao što rekoh,volonterski ;) Time rušim nečiju tvrdnju da peremo pare..Nikakvog dodira s parama nismo imali,a projekat je naravno financiran,kao i svi drugi.Projekat,ne lideri :D Neki od vas da su ijednom preslušali probleme,rješenja i ciljeve kojima se bavimo shvatili bi da nismo dupelisci velikih vođa,očito je da se bavimo nečim što oni ostavljaju po stranu ! Ali razumijem vašu isfrustriranost,mnogi od vas nikad neće sjediti u ovakvim foteljama,biti na lokalnim i državnim televizijama i svim društveno priznatim portalima i sajtovima :)
Mladi lideri -dupelisci velikih vođa...
ma ovo je lopovluk cisti!!!
U klubu nevladinih mladih snaga i omladinki osjećam se ko u haremu punom ukrajinki. Ko nije porbo ne bi vjerovo šta sve curice rade.
E pa draga moja, ja sam vidjela tu diplomu, jer sam više puta bila u njenom domu. Diploma nije nikakva tajna. Djevojka je mlada, uspješna, pametna, OBRAZOVANA, a svaku informaciju koju pustis dalje da se širi, prvo dobro provjeri. Mislim, apsolutno nemam razloga da te uvjeravam je li to tako ili nije, meni ni u dzep ni iz dzepa hoces li ti vjerovati ili ne, samo mi smeta kada se govori neistina o nekome. Pozdrav i tebi!
I nisam dragi, vec sam draga, zensko sam. Pozdrav!
Zasto studira onda na pravu i bori se da polozi jedan ispit? Mozemo li vidjeti tu diplomu?
Sramota šta sve naši nepismeni bošnjaci mogu iskritikovati. Otkud to da vi zaključite da su ovi mladi uhljupavi i glavutani?! Sramite se !
Dragi moj, sasvim slucajno poznajem tu menadzericu licno, i djevojka je zavrsila fakultet u Americi, pa ne znam odakle tebi isprazna i neispravna informacija da je djevojka sa srednjom skolom. Dobro iduci put provjeri informaciju prije nego nekoga popljujes. U tvojim rijecima se vidi samo ogorcenost i ljubomora. Pa dragi moj, zavrsi skolu, pa mozda i ti budes neko!
Yebu li se jos ove za konzervu ikara
sve je to ok sto vi pisete ali oni deru lovu :D
e ako su nam ovo lideri, ja se fkt trebam angažovat oko te vize za Njemačku
#071 KOJI Ja LIČNO se naprotiv osjećam sretnom što nisam dio ovakve vrste inicijative i dio konkretno ovog tima! Ako pročitam neki članak i poželim da ga iskomentarišem imajući slobodu spmenute radnje, ne vidim razlog zašto to da ne uradim i kakve to veze ima sa isfrustriranošću, ličnim nezadovoljstvom i slično. Ja sigurno ne mogu iz Vašeg kometara da zaključim bilo šta osim da, iz samo Vama realno poznatih razloga podržavate ovaj skup što je jel pravo na slobodu mišljenja. \'\'Homo sapiens\'\' je čudo prirode! I da, svakako mi je neuporedivo udobnije u mom skromnom minderu nego u ovom parlamentarnom.
Ma kakvi \'MLADI\', to je skupina neznalica, koja papagajski ponavlja ustaljene politicke fraze partija kojim pripadaju. Zakljucak: \'MLADI\' u BiH su neznalice i GLUPANI.. !!
joj treba, ne bi\' ih u samoodbrani tak\'o ! fuj !
Meni je stari sredio da sjedim u parlamentu cim fax zavrsim, studiram politologiju