Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da su stavili pogresnu foto ilustraciju , treba da NE ide voda iz cesme XD
TEMPARATURA 1¸m ISPOD POVRŠINE JE OKO 10 STEPENI, TAKO DA OVI IZ VODOVODA NE LUPAJU GLUPOSTI DA SE MOŽE ZALEDITI. NE NEGIRAM DA AKO SE BACAJU KOMADI LEDA DA MOGU OŠTETITI, PA POTOM ZAČEPITI. PRIJE NEGO ŠTO SU OVI DOŠLI U SARAJEVO, UVIJEK SE SNIJEG BACAO U ŠAHTOVE I TO KOŠEVSKI POTOK U ALIPAŠINOJ, BISTRIČKI POTOK, KOD KOMANDE, ČOLIN POTOK KOD ŽIČARE I T.D.
ovi samo kukaju, prije neki dan govore nema vode jer nema padavina, snijega...evo pade metar snijega i opet kukaju..sad ne znaju kako ga istopiti ili sta ? ovo samo ima u drzavi(ako je i tako mozemo nazvati) BiH
Hvala SDP-u, sje.baše nas komunare!!