"Mediji u ratu i miru"
24
U Sarajevu velika rasprava o ulozi medija
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tambura,ne kenjaj
Podrska svim medijima koji su protiv c*etnicko-srpsko-u*staske propagande medijama ! Sloboda ISTINI, INFORMACIJI I PRAVDI ! Nece valje c*etnik dodik odlucivati sta ce se prikazivati i govoriti u Bosanskim medijama ! Kome ne odgovara istina nek ide u svoju MATICU ! SLOBODA I PRAVDA ZA BOSNU I HERCEGOVINU !
cuj, velika rasprava
STO li je Sarajevo x odlucilo i zbog u realnost promijeniti ime i TO \"\"\"\"6-a Aprila\"\"\"\", NIJE VAM DRAGO sto niste uspjeli UNISTITI SARAJEVO ? Nevjerovatno, mjesto taj dan da sarajevo x obiljezi necim sto je SARAJEVO ovaj portal mjenja ime ! KOJE PLJUVANJE I GAZENJE SARAJEVA ! Ko sto je neko napisao, PREKRSTENO SARAJEVO X U KLIX.BA ! Ce*tnicki portal !
kill all the white people and then we will be free! porokat medije, vjernike, bjelce sveeee :D
poturci,samo da vam se iskenjam na Sarajevo i na ovaj Klix.ba...
hoće li doći Darijan Babić
Trla baba lan. Gospodo \"nazovi\" novinari vi ste sahranili to casno zanimanje na tom prostoru. Ukljucujuci i vas gospodine Konticu i gospodjo Zurovac koji ste u sustini cutali i tako prakticno odobravali sve sto je radjeno. U vase ime. No to je cijena one logike koja kao karcinom izjeda supstancu BiH: \"neka nama donacija\" i \"ne talasaj\" . Cak i ova rsprava danas nakon toliko propustenoga da se uradi je besmislena i nekorisna za novinarstvo...ali korisna je za par dnevnica... Zar ne?