Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato se puca 3 x puta dnevno po tramvaju
Al ih se zato obije na desetine. Kad će se već nešto poduzeti po tom pitanju. Kako to da se u Banja luci uopće ne obijaju auta.
uh eto sad mi lakše, mogu mečku i bmw-a uzet, a golfa trojku nek mi nose
hahaha, cuj superbeba, pa on ko veliki, hahaha. Mozda on ne krade auta, vec ih jede, hahaha
hahaha, cuj superbeba, pa on ko veliki, hahaha. Mozda on ne krade auta, vec ih jede, hahaha
haha, cuj samo. pa u subotu su covjeku na alfakovcu digli auto.
sad nije furka krasti sad je fazon pucati i BOSTI :) sve na robiju!
Ovo je jos jedna obmana masa, od strane MUP-a, kako bi se dokazalo da se nesto \"radi\" po pitanju krađe, a vec od sljedeceg mjeseca, opet po starom..
Uhar je i jedno auto...
Ja prvenstveno mislim da je to zbog guste malge, jer je saobracaj zeznut pa se ne moze brzo viziti....da nema veze sa njihovim akcijam ;-)
ja imam yugu, tako da se ne brinem da ce ga obiti, cak ga i otkljucanog ostavljam :)
Stvarno smiješan naslov . Pa to bi trebalo biti za ovu godinu se već računa sa 365 ukradenih vozila i onga će te vi da 2015 ponovno napravite akciju i objavite da ste uspjeli vratiti čak 18 vozila.
Yeb.em admina u pakaš, a razlog je brisanje postova. S poštovanjem, Superbeba
JOS JEDNA AKCIJA I BICE 0 DNEVNO , MALO SE JOS POTRUDITE !!!!!!
Probralo se, šta ćeš...
Ko kriminalcu tepa pa ga zove Beba. Mnogo vise bi mu pristajalo indijansko ime \"Veliko Dupe\"
prvi put cujem od vas za tog superbebu ja krmeta majko mila http://www.port.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=24162:akcija-qkumq-policija-uhapsila-i-privela-superbebu&catid=51:na-dlanu&Itemid=220