Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je?eno, hoce li nekad neko izmisliti reciklazu u BiH? 🙄😶
Reciklaza je izmisljena majstore samo treba prepisati od zapada ali ocigledno je i to puno za nase mozgove!
Pa led te *ebo. Nisam osoba koja psuje ali ne mogu da vjerujem da nisu sposobni bar u Sarajevu napraviti reciklazno dvoriste. Oni placaju da zatrpaju pare.
Ako niste sposobni da ovo riješite,odstupite sa vlasti
Da je država država, napravili bi kotlanu koja bi spaljivanjem smeća grijala pola grada
Isto kao u Francuskoj i tamo isto urade i u skoro svim zemljama na zapadu se tako radi. Osim par zemalja koje baš u potpunosti razdvajaju otpad i što se da reciklirati recikliraju.
Ploha???
važi
Dobra deponije da se svi zagrnemo, ionako smo smeće postali!
Koji debili...gdje je reciklaza??? Sve strucnjaci ..pa prepisi od evropskih zemalja kako se to radi.. Imate li ista u glavi..a diplome kupili
Ma ja, samo zakopaj, i ko da ga nikada nije ni bilo. Ludilo...
ahhh inace najpovoljnija firma bosman
Svi izvori vode u podnozju deponije ce biti trajno zagadjeni.
Za politicare poseban rejon,napunicemo ga na izborima jesenas aBd