Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odličan profesor...bilo mi je zadovoljstvo biti na njegovim predavanjima...
Mogli ste vala i komentare onemogućit, vijest nije za komentarisanja.
Politiku sa strane ,covek je umro , i bio je jak u svojoj struci . R.I.P Milan Sipka
neznam bogami šta je čeko do sad
STA ME INTERESUJE STO JE ON UMRO BOLJE DA NAPISETE NESTO O SREBRENICI,MEDIJE KOD NAS TREBA DA BOJKUTUJU STA C....TNICI PRICAJU I STA RADE,ZIVIO U SARAJEVU A SAHRANA U BANJOJ LUCI ,NIGDJE VEZE,PA MI SMO GLUPI STAVRNO ,NE ZNA SE NI KO PIJE NI KO PLACA,HAJDE VISE KAD CE OTICI DA SE NIKAD NE VRATE ,TURCI SU VLADALI PREKO 500 GOD PA IM NISU NISTA SRUDILI A OVA STOKA ZA 50GOD 3 MASAKRA NAPRAVISE,SRBE SVE U SREBIJU I JEDNO TAKO IMA DA BUDE MIRA U BIH ,ZAPAMTITE JEDINO TAKO,OVI NASI NOVINARI NE ZNAJU NISTA DA NAPISU BEZ VLAHA ,POZDRAV
srkneš ga na eks
Kad ste vec bezobrazno prepisali clanak mogli ste napisati odakle ste ga prepisali ili barem napisati na ijekavici...
Možda ,ali bi se onda ovi naši jezici jedino mogli zvati južnoslavenski što je trebalo biti i u onoj našoj bivšoj državi, a ne proturati i nametati nekakav srpskohrvatski jezik ili hrvatskosrpski u šest republika.
stari komunista
Nije htio ni da mu tijelo ostane u Islamabadu. Pametan neki čovjek. A ako je negirao izmišljeni bosanski jezik (da ima švicarski, belgijski i američi, vjerovao bih da postoji i bosanski) onda tim više. Laka mu srpska zemlja!
Kad bi svako zvao svoj jezik kako hoce, onda bi bili i austrijski, americki, argentinski i sl. jezici, zar ne?
jedan manje... zauhar je
Jeste za komentarisanja. Kad ne znaju napisat u tekstu neka se bar moze napisati u komentarima. Najpoznatija aktivnost Milana Sipke i njegovog podmlatka jest negiranje bosanskog jezika. Stoga nema potrebe za zaljenjem. Negiranjem prava Bosancima da zovu svoj jezik kako zele, Sipka ne samo da nije dao doprinos bh. lingvistici, nego je samo radio medvjedju uslugu bh. drustvu u cjelini. A opet ce pod bh. zemlju iako on i takvi misle da je u Banja luci druga zemlja. Nek mu je laka.Sipka ne samo da nije dao doprinos bh. lingvistici, nego je samo radio medvjedju uslugu bh. drustvu u cjelini. A opet ce pod bh. zemlju iako on i takvi misle da je u Banja luci druga zemlja. Nek mu je laka.
neka si umro samo sam kod tebe pala
A je l\' bio u kakvoj vezi sa onom Jasminkom Sipkom voditeljicom na TVSA prije rata Jes bila dobra koka