Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je samo procesljati njihovu dokumentaciju, neki wiki leaks...eh.
ovaj unprofor nema pojma ni o cemu(kad im odgovara), koji su onda k... bili tamo kad nista pouzdano ne mogu utvrditi, kad im ne odgovara, cisto sumnjam da su bas tako neupuceni, znaju kad je ko i gdje pr.dnuo zapravo.
Samo 1000 djece?? Je li ovaj Dragan laze? Po pricama ja sam kontao da je mnogo vise.
Za tup.avog bosnju Yu star: ser- \'to watch over, protect\', akin to Latin servare \'to keep, guard, protect, preserve, observe\', Old English searu \'weapons, armor, skill\' SERVARE NE SERVI ZAT.UACNI! A Servare znaci nesto sasvim drugo to po cemu ceo svet zna Srbe a to je borbenost, cast ponos,snalazljivost ...itd PONOSNA BRE SRPSKA ISTORIJA ZAT.UCANI A STA IMATE V.I OSIM LJUBOMORE NA SLAVNU SRPSKU ISTORIJU! Nego citaj i ovo: Bosnian Serbs are closer to Bosniaks (Bosnian Muslims) than to Bosnian Croats, the J haplogroup is 15.3% in Serbs and 12% in Bosniaks and almost non-existent among Croats. I-P37 is higher in Croats (71%) than in Serbs (31%) and Bosniaks (44%) Jel znas ingliš zat.ucani ako ne da ti sumiram takozvani bosnjaci su mnogo blize Srbima nego bos.hrvatima ili VI STE POTURICE DOKAZANO I GENETSKI SRBI POTURICE A SAD LA.J NAPRED I LA.ZI SEBE I OSTALE ZAT.UCANE!
muslimanska strana je farbala i svoje f16ke u nato boje i sa tim avionima je bombardovala srbe.
Muslimanska strana farbala helikoptere u bijelo pa mu ni to ne valja.Šta bi bilo da su ih farbali u zelono. Bilo bi islamski fundamentalisti. Armija BIH nije imala potporu susjednih država ni bivše JNA i nije imala oružje jer je postojao embargo.Ono što su imali kupili su od Mladića i Karadžića za ogromne novce.
@YU-Star Da nebi zivio u vjecitoj zabludi pogledaj ovo; http://en.wikipedia.org/wiki/Serbs#Name_and_etymology
servi (sluge) poznati po lazi i kradji.Kazu kada Serv (sluga) nema sta da ukrade ,on baci svoju sajkacu u tudje dvoriste ... voli YU-Star :)
Muslimanski helikopteri... hahahaha, jest\' pun heliodrom, sve helikopter, do helikoptera