Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što ovi Turci ne otvore kulturni centar u Banjaluci pa prosipaju pamet o NATO-u,opet nama sole pamet.Još će nas i NATO napasti.Čuvajte tursku imovinu po Srbiji tamo ulažete majmuni janjičarski.Nama priča a srbima pare.
Imam sliku Mevlida u tajicama, dr.kam svaki dan na njegovu obrezanu choonu, mama mi je sve ispricala o obrezanim šampionima
Ne bih ni ja ali nam je EU jedina prilika da se kutarišemo retrogradne crvenokmerske bande i bizantskog mračnjaštva.
Dole smrdljiva partizansko-č.etnička bagra!
J..o ti Mevlid sav ženski okot, ampače, k.o.z.o.j.e.b.u. smrdljivi
Za ampaka i njegove g.uzne havere: http://www.ljutibosanci.com/aktuelno/bratunac-srdan-vrzic-spremao-napad-na-ljude-koji-su-bili-na-kolektivnoj-dzenazi/ 13 automatskih pušaka, puškomitraljez, 55 okvira za pušku, šest protivpancirnih mina, 80 ručnih bombi, dva ručna raketna bacača, 3.790 gr plastičnog eksploziva, 174 detonatorske kapsule, sedam tromblonskih mina, dvije zolje, pet pištolja, osam granata, te više od 5.000 komada municije različitog kalibra, optički nišan, dva noža za pušku, ručni bacač raketa, dijelovi od pištolja (navlake cijevi), kao i veća količina municije, dijelova oružja i vojne opreme
neka malo progovore o chemtrailsima i raznim testiranjima preko hrane lijekova i aerosola po ovim beljulji zemljama sve to pocne cim se pridruze nato paktu a turci ko turci zadnje sh uge prodaju ma ter rodjenu zbog interesa nato i eu najveche fashistichke organizacije ovog doba ;)
DOLE FAŠISTIČKO IMPERIJALISTIČKO KAPITALISTIČKA BAGRA
evo fine prilike za mevlidove jarane ...
Alaselamet