Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prema procjeni CIA-a u Bih zivi preko 52% Bosnjaka,etnicko ciscenja agresija,genocid,dogovor o podjeli i nestanku BiH je donio nezeljene posljedice po Bh duzmane.Bosnjaci su postali apsolutna vecina sa tendecijom porasta procenata.Bosnjacka milionska dijaspora od cega je 1.3 miliona nakon posljednjeg genocida raseljena po svijetu.Predhodni genocidi i progoni Bosnjaka Sandzaka i BiH su za[posljedicu imale da danas u Turskoj zivi preko 6 miliona Bosnjaka porijeklom iz BiH i Balkana.Sve veci broj zeli da se vrati na svoja nekadasnja ognjista.Ulaskom BiH u EU taj ce broj biti sve veci.Bosna Bosnjacima,cuna neprijateljima.
@dk, Ne seri ceodoslave ,genocidni brabonjasu.Bosnjaci su dozivjeli nekoliko genocida nakon odlaska Osmanlija.Nacatranije su izvor genocidnog SRBIZMA=NACIZMA bolesne SANU ideologije koja je progonila sve nesrbe iz Smrdije.U Turskoj danas zivi preko 6 miliona Bosnjaka iz Smrdije i BiH.Tvoje cetovanje govori o vasem genocidno bolesnoumnom mitolovanju lazi naroda koji slavi svpoje poraze.Genocidna nacija ste bili oduvjek samo sto ste prnuli u sisu.Smrdija tone u sopstvenoj septickoj jami brloga zla i SRBIZMA kojeg vam je Zloba Milosevic i Zlobica Cosic posijali.
sve vjerske supke u ustanove namjenjene njihovom pozivu i tesku robiju onom koji se uplice u pravni i drzavni sustav. dosta je bilo prvobitne zajednice i da nam ovakvi prave sliku kakva bi drzava trebala biti.
Ja predlazem da se Reis kandiduje na izborima ! Pa da ga provjerimo. Mislim da to tako politicari trebaju rade ! Neka bude kalif umjesto kalifa, ali izborima !
Po nekom mom skromnom razmisljanju i ni vecina vas nista bolje ne komentarise. Ris bi trebo da se bavi onim za sto je i postavljen i politika nebi trebala da mu bude priuritet kao sto jest. Efendije Popovi i ostali normalno treba da drze skupove al u dzamijama odnosno crkvama i tamo da sire vjeru. Ako koga zanima on ce doc u dzamiju ili crkvu a ko nece moze biti vjernik i u svojoj kuci. Kod nas je taj problem sto mi hocemo da dokazemo na ulici da smo vjernici itd Muslimani Veliki srbi hrvati itd. Titina politika je donekle bila u pravu. Ako si vjernik budu vjernik u svojoj kuci kad izadjes vani radi svoj posao i idi kuci. Kad svi tako budemo shvatili onda ce ovo bit drzava kakva treba odnosno narod ce biti kako treba.
Dragane,Vecina Bosnjaka podrxava reisa,ovdje se javljaju kompleksasi i srbi/hrvati,tako da ovaj forum nikako ne predstavlja stanje bosnjaka
U Sarajevu je ostalo jako mnogo Srba=U Sarajevu je ostalo previše Srba. MA bravo Ceriću!
Zbog ovakvih primitivaca kakav je ovaj Cerić, Izetbegović i slični, i jest nam ovako. Njihova demagogija prelazi sve granice. Ko je za vrijeme rata pomuslimanio Armiju BiH nego Izetbegović sa svojim bradatim plaćenicima. Sada ovaj podbuhli gmaz nastavlja tu politiku uvodeći vjeronauku u škole. U Sarajevu ima osnovnih škola u čijem krugu se nalazi i mejtef. Ali najgore je od svega što ga svi kritikuju, i njega i lopovsko-nesposobni SDA, a ovi opet pobjeđuju. Ovo je zemlja licemjera i kretena. Tako da ne vjerujem više nikome od vas što kritikujete istupe gmazolikog. Ne vjerujem više ni samom sebi, iako sam već odavno prestao ličiti na gmaza, ali ne mogu izbaciti provincijski duh iz sebe, koji mnogobrojni mitologiziraju sintagmama kao što je - sarajevski duh. Kad čujem sarajevski duh i bosansko srce, kosa mi se diže na glavi. Nigdje više samodopadnih kretena nema na svijetu.
kakav vam je vođa \"braćo\" muslimani, nije ni čudo kakvi ste vi ostali.........
Ceric je naj priznatiji covijek sa Balkana u svijetu, da ga drugi optuzuju kao vi nebi bio redovno pozivan na medzunarodna teoloska predavanja, nebi bio redovno pozivan na naj isticajnije svijetske fakultete....itd Citav svijet i Muslimanski a pogotovo Kriscanski vidi u njemu pametnog i miroljubivog covijeka samo Bosnjaci ga optuzuju da im nevalja, na kraju krajeva Muslimani u Bosni uvijek vise vole tudze zato i tonu sve vise i vise u blato !!!! Da su u njemu prepoznali fasistu ne brinite da ga nebi nigdje pozivali, al danas je taj covijek jedan od naj utjecajnijih po pitanju ocuvanja i prenosenja istine Bosnjaka u svijeu, vi nemate pojma koliko treba da vam znaci ovaj covijek, ne samo Muslimanima nego svima nama sa ovih prostora.
za sve one \"muslimane\"koji ostaviše svoje komentare na istup UVAŽENOG REISA poručujem i predlažem da pokupuju stanove u istočnom sarajevu ili da se tamo presele jer4 uvrijediše sve pale borce sa svojim morbinim izjavama SRAM VAS BILO DABOG DA VAM ČENICI U KUČI BILI!!!!!! za čisto i lijepo moje sarajevo !!!!!!!!!!!!!!
mi iz dijaspore zelimo jedan rat dolje da se svi pobijete a da mi ona dodjemo i dzabaluka pkupujemo imovinu.. CERIC SILAJDZIC I DODIG su ansi glavni aduti i igraci u tom planu
Jeste ba vi ljudi bolesni. Al fakat ste svi bolesni... od prvog do posljednjeg...
Najveća glupost mjeseca....ustvari najveća glupost u zadnje vrijeme nakon kandidature Adnana Terzića za predsjednika SDA...možda je cijenjeni Reis mislio na Istočno Sarajevo...
STID ME JE OVOG COVJEKA*!