Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najsigurnije se preselit u Gluhu Bukovicu ili Gornju Maocu ,tamo ce se sagradit ogromne arke za bosnjake-vjernike ,arke koje ce moci izdrzati sve udare i svoje ce putnike odvest u dzenet BIH4EVER!
novi aeropdrom R.O.M.A.N.I.J.A
Da mi sucur allahu docekamo one alijine zlatne kasike, izdrzali bi lako potres
Joj jesam prno sve se trese
sta crnjacite bezze
dbg sve sravnio sa zemljom ovaj poganski narod
eto ti me papak nauci sta je Bog a ko je Isus, takva je samo izreka.
Ovaj tekst je upravo jedan ublehaški pun neznanja uz pokušaj senzacionalnosti. Kakvi crni zemljotresi u okolici Sarajeva. To se pokušava dovesti u neku paralelu sa svjetskim razaranjima, u vidu neke mode? Dajte ljudu molim vas. Ko može predvidjeti zemljotres? Prvo Sarajevo nije u toj zoni, tačne zone su oko Knina, Nevesina, Dubrovnika/Trebinja, Crnoj Gori i Skopju - pa imaginarno povucite liniju rasjeda Balkanske ploče koja se nastavlja ka Grčkoj i Turskoj. Sarajevo je na perifernoj teritoriji te rasjedne ploče. Sve ostalo je smiješno raspravljati. Ne kažem da se posljedice ne mogu osjetiti na Sarajevu, ali da je razorni, to je presmiješno. Za sve neupućene evo kako izgledaju te zone - i vidjećete da je Sarajevo daleko od toga, zato nema mjesta panici! Link: http://www.fr.ch/ecab/sismo/images/Europe.jpg Uzivajte u zivotu, ionako je kratak!
kao da bi netko poginuo,ionako je sve razrušeno.znaš ono svi su na otvorenom
@iv4 Isus nije Bog, kad ces vec jednom upamtiti. A zemljotres ... a otkad je to moguce prognozirati zemljotres, ajoj, koja provala ybt hahaHAHAHAHxaxaxXAXAXA
Ja jedva cekam da udari pa da kupim humanitarnu po aerodromu.Besplatna hrana i odjeca kuces bolje.
sad ste najebali xD hahaha morali biste se ozbiljno zabrinuti xD
Moze li mi neko konkretno napisati jedan svoj problem,i da ga objavim u novine? Hvala unaprijed...
Isuse Boze, pa ovo je grozno, nadam se da nije istina...
e jos nas samo i ovo sra.nje treba zadesiti...