Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima i vise...ovo su oni u hladu mjerili :S Ne mozes sekunde na suncu....
nema to veze...kod nas to nece sprijeciti vojsku penzionera da se naguraju u špici u gradu :-) u stvari sto im se vise govori da ostanu kuci oni ne slusaju :-D zato ih Azrail docekuje rasirenih ruku hihi
prolazio danas kroz Hercegovinu,svratio u Mepas mall u Mostaru i pre pre vruće je,ja neznam kako starije osobe izdrže tamo ali valjda se navikle... nastavim put prema HR granici stanem još prije granice u Širokom da bi natočio u BiH a ne u HR i tamo dosta ugodnije i ima blagog povjetarca... a 20KM udaljeni
građani treba da piju? saopštio? ili se pretvarate u srbadiu ili ste samo kopirali po običaju
Ispravak za Zagreb-Maksimir, nedjelja 05. 08. 2012. 16 h, po \"DHMZ\" 37 stepeni Nek se zna, hehehe U gradu pustoš, i ptice u hladu.
lazu da se ne bi proglasila elementarna nepogoda jer u CZ nemaju finansija ni programa za pomoc. bilo je vise stepeni neg sto oni javljaju
blago vama a kod mene kisa :(
Nama srbima nije vruce, mi danas obiljezavamo Oluju i sklonili se u crkve, ko je kriv onima sto ne slave Oluju pa gore na suncu.
Vidi kabadahije na slici sa psom
lijepa ova posljednja fotografija sa golubom :)))
http://www.radiosarajevo.ba/novost/86195/infografika-historijat-najtoplijih-dana-u-bih Ovo su temperature::...
Ništa se nemože mjeriti sa Mostarom svaki dan je ovdje 38-40 a tek koliko je na otvorenom :-O
http://www.klix.ba/magazin/zanimljivosti/rekordne-vrucine-natjerale-hiljade-kineza-u-bazen/100706081
Prosle godine je bilo toplije.36 stepeni za Sarajevo je nista. I onda kazu svake godine sve toplije i toplije.Al dobro sacekacemo jos sutra tajj rekord.
pa u hladu se i mjeri po pravilu budalo. Kad se mjeri na suncu onda mjeri temperaturi stakla od termometra itd. a ne temperaturu zraka.
prosle godine je bilo toplije.A Bogami ste uranili sa temom jer ce te vec sutra postati dosadni(sutra ce da bude jos toplije)
ne mogu da k.a.r.am trebu od ove vručine. jbti ovakvo vrijeme