Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je ovo cirkus bio :))))))))))))))))))))) Kaze Komsic - zeli dobrodoslicu Milanu Bandicu, a oduzeli mu nagradu ahahahahahahajajaja Oplakao sam. A nagradu dobio Nijemac protiv kojeg se vodi istraga u Njemackoj i Svicarskoj za pranje novca. Cirkus......kako ih nije sramota?!!!!!
smijurija
Ovo je sarajevska suplja, tipa onog da je Sa grad kakvom Evropa tezi..nasilu i nategnuto, a za porodilje nema para u budzetu...fuj (ali eto, da neko pozove raju na neku akciju, opet bi se odazvalo 20ak ljudi..)
Ova sestoaprilska je hit!!! Najavljuju laureata, 3. razred srednje....I jos se momak nije pojavio, nego poslao sestru. Ona 2. razred srednje.. . :))))))))))))))))))))))))))))) Kaze njoj Komsic, hajd sine s ove desne strane primi nagradu, s te me strane boli ruka.... :))))))))))))))))))))
hahahaahhahaahah
hahahaha Cilh jao kako pise prezime covjekovo hahahhahah pa glupane glupi pa to se ne pise drugacije nego kako jest!!!
Bandicu.... m..u ti us..ku
Nagrade ove, one, pocasni gradani.....za ovu zemlju su izginuli hiljade mladih ljudi, obicni ljudi su zrtvovali svoju bracu, oceve, sestre, mladost, djetinjstvo da bi prezivjeli I opstali. A vi pored obicnog Bosanskog covjeka trazite neke karikature za dodjele vasih glupih priznanja, ne zelite da uznemiravate nacionalne torove, agresore I zlocince od kojih jos uvijek mnogi normalno zive I rade u BiH I protiv nje. Sto nani Havi kojoj nadose 5 sinova I supruga u grobnici Tomasica ne dadoste neko priznanje. Kao sto Ameri kazu vi zivite u "poricanju stvarnosti" dok lagodno zivite narodu s grbace.
od ovog lijepog grada je ostala jos samo sestoaprilska nagrada .... kao sjecanje na normalna vremena ... a ovo sto sad zivimo je prvi pravcati Alan Ford ... Superhikova na sve strane ...
Hvala Nadi Djurevskoj na izvarendnim glumackim izvedabama. Klasom je odskakala, i odskace, od mnogih koji "oskara" dobise.
E moj Grade sta ti papci rade!!!
od ovih ce barem pola morat vratit nagradu:)
Sačuvaj nas Bože šunda koji nas uništava.Zar ima neko u gradu Sarajevu kazati nešto loše o jednom velikanu kao što je Nada Đurevska?! Poželio bih da svake godine osobe kao što je ona dobiju nagradu,jer samo ovakvi laureati mogu sačuvati vrijednost najvećeg priznanja Grada Sarajeva!
Kako noga ivo ?
ili je bila ipak ruka a ? :D priznajem, ti si ta koja bolje pamti xD
Autocenzura je najsramniji vid cenzure i recept za ponavljanje istorije. Gledam Politika i ostali srbijanski mediji gotovo ni riječi o nacističkom bombardovanju Beograda na današnji dan 1941. Jbga, treba se ulizivati švabama pred ulazak u EU koji se nikada neće desiti. E moji srbi, hrvati i slovenci su fašistima počeli mahati cvijećem još te 1941, tako da treba još trave pojesti.
Kad je oduzimanje nagrada ?!?!?
Mora da su kopirali ovaj tekst..dosad niste pisali kako se izgovara (Cilh-Zulch) a sada pišete,to samo rade retardirani srbijanski portali i Avaz..a izgleda ovo je sa Avaza...
Jbt,ni sami ne znate napisati članak..nego stalno copy/paste
Nada i Repka su je zaslužili 100% a ovo ostalo libo me...
apsurd daju nagradu reprezentaciji,a ta ista reprezentacuja nevoli da igra u sarajevu,vise vole tako kazu u zenici,kako neko moze dobiti nagradu a da niti jedni tekmu nije odigro u gradu koji mu da nagradu,nidje veze
uvlače se džeki kojemu su dali nagradu a on pije po crnoj gori sa srbima koji su grad držali opkoljen 1425 dana
Nećemo o tome sto igraju Zenici ,nego sto prijateljske igraju stalno negdje van BiH -.-
Da nije slucanjo pao gradonačelnik Ivo Komšić . :D