Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UN mafija amnestira Srbiju, a ova pijandura prica o slivu Save? O nebo otvori se.
Svaka cast za ministra Hadžica koji odlicno radi svoj posao!!!!!
Pohvale, jacanje medususjednih odnosa treba da bude jedan od prioriteta.... Granicni prelazi trebaju da budu funkcionalniji, jer je to jedan od uslova EU!!!
Kapa dole za angazman ovog ministra...
Sve pohvale, covjek radi odlican posao. Sava je rijeka koja je itekako korista BiH, i moraju se donijeti odluke koje ce odgovarati svima
Sliv rijeke Save treba da bude horizont otvorenih prilika za BiH, a ne granica i drago mi je vidjeti da ipak ima nasih politicara koji tako na to gledaju.
voda je osnovi resus i treba na najbolji nacin voditi racuna o ovoj problematici, drago mi je da ima onih koji se tim bave!
Ako ikako mogne prodaće i Savu!
Lijepo je vidjeti da sve nije crno kako ga neki pokusavaju prikazati i da napokon imamo ozbiljnog ministra transporta i komunikacija BiH, koji stvarno radi u korist drzave. Treba stalno razradjivati Okvirni sporazum o slivu rijeke Save, te ulagati u prekograničnu suradnju država stranaka radi osiguranja održivog razvoja regiona u slivu rijeke Save.
Nek u ovoj drzavi postoje i oni koji rade nesto!! i konkretno i korisno
svaka cast treba razvijati regionalnu saradnju i graditi pomirenje a ne kao neki u proteklim godinama sto su dizali samo tenzije sto nije donijelo dobra ni jednoj zemlji
Ma kakvo pomirenje sa srbijanskim zlikovcima. To ne dolazi u obzir.
tacno ne znate gdje ste suplji vise!!!!
Hoćemo li joj mijenjati tok?