Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam šta izvode ovi metalci i otkud im uopće sindikat. Mlate onim dugim kosama punim buha i pokazuju sotonske znakove 🤘🏻 i traže nekakva prava. Marš nađite neki konkretan posao
Korona Dernek!
Jeste li imali izbore ? Šta je sad sporno ? Prodate se za vreću brašna i 50 marki
pola fbh u strajku.rudari,piljari,metalci.lekari malo malo pa neki strajk.propali ste vi samo tako.jedino resenje ukidanje kantona i pravljenje hrv entiteta sto bi ustedelo milijarde i smanjenje penzija i plata dok se malo ekonomski neoporavite.gro industrije je vam prljava tehnologija,hocete da pravite novu TE sto podrzavam jer fbh lezi na uglju ali u nekim rudnicima proces iskopavanja je kao onaj sa pocetka 19 veka.dal ste nesposobni,glupi,lenji misterija za mene
Samo će uhljebi sutra krkati po izletištima i zagađivati prirodu...lockdown samo za uhljenbe.!!
Sumnjam, provjeri. Okrenut će jagnje i zaliti pivom puno ovih što sjede po portalima i kukaju po cijeli dan kako im ova vlast ne valja. Javljat će se u pauzama dok budu podrigivali da usput koga ispljuju u komentaru. Neće se pridružiti prosvjednicima.
Ima li kakvih poticaja od drzave za privatnike gulikože
Sve podsjeca na devedeste...
Tezak je polazaj mnogih radnika u Federaciji , dok isti ti prestavnici radnika necine ono sto treba da stiti prava radnika , tu samo uzivaju mnogo sto sta uzi krug sindikalaca !
Metar odavde metar od davde na tvoje oci drugi me krade a ti kao da si stranac jer za srecu mi ne treba muskarac....
Ja, i? Asim sto kaze to je to.
Kaže: ne sekirajte se metalci i rudari sredicu ja vama već nešto