Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može li sterilizacija za političare?
zna li iko da li u sarajevu ima neka agencija za zastitu zivotinja?
Sterilišite šintore da se više ne kote.Treba ih istrebiti.Ljudsko zlo.Smeće.Odron.
Trebalo bi omogućiti besplatnu sterilizaciju članova sda, hdz-a,snsd-a i ostalih političkih aktera bilo bi efikasnije
Onako hipoteticko pitanje, kad bi vama neko ponudio da vas kastrira ili ubije sta bi ste odrabrali? Pogotovo sta bi zivotinje odabrale jer njima je nastavljanje vrste jedini smisao, oko toga su navijene i sva zivotna aktivnost im se oko toga vrti.
pitajte ovo veterinare koliko su morali avansa dati na ruke pred izbore?
Ne treba to samo u Sarajevu biti moguće nego u svakom gradu i selu u ovoj državi.
I za ove što su za doda i čovku
Zene hoce da me sterilisu toliko sam plodan svaki kontakt zavrsi kod ginekologa
Smatram da osoba koja kastrira i unisti pravo prokreacije drugom zivom bicu zbog svog komoditeta, nema pravo da se nazove ljubiteljem zivotinja. Svaki pas ili macka nakon kastracije nema vise onaj razigrani duh, cine mi se kao ljustura bez radosti. Nikad svog psa ili macku ne bih sterilisao. I ne kontam te njihove argumente za to al nikako. Kontam se kako bi kmeketali oni da neko nadmocnije bice od njih njima tek tako oduzme pravo na prokreaciju kao oni sto rade hajvanima.
Ja sam svog psa odvela na kastraciju… mjesanac koji se sigurno nikada ne bi pario… e sad, ili kastracija nije uspjela 😂 ili je mit to o promjeni u ponasanju psa nakon kastracije. Uglavnom on i dalje skace i dan i noc, nikakvih primjena u ponasanju nema.
Otkud ti ta glupost? Moj pas je steriliziran sa 6 mj. Sada mu je 8 god - i dalje se igra, vrlo je teritorijalan, i kad god ga vodim u šumu pokazuje razvijen lovački instinkt.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba im zube vaditi. Oni hoće da ujedu a ne da y€ bu.
To nam je sve u životu I jedini problem kerovi, a djeca nek se sama prave
Ti ni djecu ne zaslužuješ