Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za par godina izdavat ce se "Nestanak republike srpske"
Suverenitet i teritorijalni integritet BiH nije moguc bez drzavne imovine! Ako RS dobije drzavnu imovinu, to je kraj drzave BiH.  Sprijecimo Schmidta da nam unisti drzavu, izadjimo na ulice
aBd 🤝
Republika srpska zdrao. Nastala na genocidu zdrao
Nije kompletan naziv knjige "Nastanak Republike Srpske na genocidu" Ovo je ispravno!
Ovu knjigu treba pročitati svaki građanin BiH koji voli svoju domovinu.Onome koji ne vidi treba neko pročitati.Onome koji je još premlad da sve shvati treba neko pročitati i objasniti....ali svi moraju znati o čemu se ovdje radi, koji su uzroci svega i šta se može očekivati.Samo sa znanjem možemo pobjediti zlo i zaštiti budućnost svoje djece i Bosne i Hercegovine.Sile bosanskog patriotizma će uvijek biti i ona će jačati..nedostaje nam samo znanja da je usmjerimo na pravi put.
Moglo je biti i bez nastanka da je Alija imao hrabrosti da potpiše dogovor sa Slobodanom Miloševićem krajem 94g. Bio je to strašan dogovor gdje samo Hrvati gube. Bakir bi to i danas oživio ali danas imaju Srbi sami više nego što im treba pa nemaju više interesa. Akademik Filipović je to sve lijepo opisao kako su išli pregovori do dogovora.
Dok je bilo pravoslavnih Vlaha stocara po brdima imalo se sta spustiti u caršiju i srbizirati. Jedini narod kojeg je srbadija uspjela asimilirati. Toga vise nema. Srpska nacija odumire neviđenom brzinom. Rs je svakako pustinja al uskoro ce to biti i srbija. Ostat ce beograd i novi sad da se dave u kanalizaciji.
Zločinački umovi
ja i
Smrdska republika. Kad če biti drugi dio?? «  nestanak smrdske republike »
Ptice znaju da je to zločinačka tvorevina.
genocidna tvorevina ce nestati kad tad
Genocidna tvorevina zvana republika šumska (rs)
Entitet rs je poklon srbima od MZ. Za teritoriju koju su osvojili trebaju zahvaliti Srbiji koja je na pocetku aktivno sudjelovala u napadu na BiH. Logori, genocid, protjerivanje bosnjaka su nesto cega bi normalan insan trebao da se stidi!
knjiga nije anti dejtonska. nije nikako.
Republika srpska je GENOCIDNA TVOREVINA!!!
Nastanak genocidne tvorevine u krvi bošnjaka i hrvata.
Tako je borimo se protiv srpske mitomanije laganja hiljadugodisnjeg prekrojavanja historije nebuloza u koje i sami vjeruju. Za 20 godina ucice djecu kako su bili prvaci zadnjeg svjetskog prvenstva..