Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije do vozila ,do budalee je svakako,ako vozis 100 km na sat ti si u milosti bozijoj ,ne brze od zivota djeco!
Nije u pitanju dijaspora, neki lokalni kabadahija se bahatio 😂
Jebi ga i ja bi vozio x5 da imam love. Al nemam love pa vozim ovu fauve četvrticu.
-Kupila mama sinu bicikl, mali naucio vozit. Sutradan naidje mali na biciklu i kaze mami, vidi ja mogu bez jedne ruke, iduci dan isto tako, kaze mama vidi ja mogu bez ruku. Opet dan poslije, kaze, mama vidi mogu bez ruku i jedne noge. Opet dan poslije kaze sin vidi mama mogu bez ruku i nogu vozit. Peti dan nailazi sin, vozeci bicikl i kaze mami:"Vivi, mama, mogu da vovim beb buba".
Sve se vraca na staro..Cccccc
Žurio je
Па неће сигурно бити повријеђен возач голфа двојке, наравно да је бембара у питању, не мош ти са голфом двојком дивљати ни да хоћеш 😂 мислим можеж ал постоји ризик да се распаднеш на сред пута
dobra bembara crna
Dijaspora predze vise kilometara po evropi u godini nego mnogi u bosni citav zivot.A o putevima brzini da nepricam..Tako da Dijaspora najveci dio nedivlja,kad bi oni isto divljali nebi mjesta crnoj hronicu bilo ljeti..A seljacina ima uvijek i Dijasporci i mjestani.
@Bosancero1 mislim da nisi u pravu. Ne da mislim vec je tako, dijaspora itekako divlja i ponasa se bahato, sto ne znaci da nasi ovjde voze ista bolje. Samo pogledam omladinu (dijaspora i domaci) to je uzas. PS: po gramatici ti vidim da si mozda ti iz dijaspore ili namjerno zelis da narod to misli
Ufff, ode BMW u 3 pm
kolko ga je spuco i fasada na kući ispala iz vinkla
Haj pa i neka dobra vijest danas...
Nadjačo Tamić kockoglavog u BMWu... E da ti jeB eM We... i ostalo sve...
Ovo je vrijeme paklenih vozača