Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Hrvoje ZG čuj tebe, to možda u FBiH gdje su ministri korumpirani od strane Hrvatskih preduzeća, u RS Hrvatki proizvodi stoje sve lošije, ail ne zbog ovoga ili onog razloga, već zbog kvaliteta momak. Dodik je nekoliko puta javno pozvao na bojjkot hrvatskih mliječnih prozizvoda, to je otišlo toliko daleko da je Josipović došao u zvaničnu posjetu Bajnaluci, priznao RS i donekle ublažio restriktivne mjere koje su se spremale za uvoz. Razlog tome je trgovinski deficit RS u odosu na Hrvatsku. To su naravno iskoristile srbijanske kompanije koje su zatrpale naše tržište pomenutim proizvodima. RS se koliko toliko trudi da ne bude brutalno smetljište zemljama iz okruženja, što ministrima u FBiH ne pada na pamet...
Treba biti veoma glup za zatvaranje BiHi Hrvatsko trziste...sto se polako desava, a desavace se jos vise ...Kada HR udje u EU i zabrane joj da kupuje BiH proizvode radi evropskih legislacija, normalna reakcija ce biti zatvoriti vam nase trziste. Mi imamo deficit trgovine sa vama, prema tome - puno gore za vas, nego za nas. Ova situacija ce dobro pasti Srbiji, kao drugom najvaznijem regionalnom vanjskotrgovinskom partneru (i zemlja izvan EU).
mus/liman sam ali kranjska kobasica je nesto najbolje sto se moze pojesti ..preporucujem svima koji ne drze do religije
ovo sve isto go I(urac
To možete radit Makedoncima i Slovencima, za blokirat hrvatsku robu ipak treba biti malo veći hadžija...