Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad mi je jasno zasto je jedan narod uvijek zivio blisko pored suma i planina. Zbog nade da im kad tad to pripadne, onako...
a kad ce referendum za kosovo? i kad ce mala srbija u nato?
@ jednostavno Pa rs nije drzava da joj pripada imovina uporedjujuci je kao Jugoslaviju. Jugoslavija se sastojala od republika,a BiH se sastoji od eniteta. Tako kad se raspala Jugoslavija naravno sve su republike dobile svoje,a onda sve ide na BiH u vlasnistvu. Enitetima treba dati na koristebnje,a vlasnik se zna da je BiH procitaj malo medjunarodno pravo o vlasnistvu i tako dalje naravno ako si pismen.
tako se razvila SFRJ, od 1912 znali su oni sta ce biti srbsko, zato nije ni cudo ovaj podatak. ko to nije znao na zalost platio tu cijenu duboko. rahmet svim dusama sto su bili zrtve njihove\"drzavne imovine\"
Kada je vrsena agresija na BIH prvo je zauziman prostor u kojem je bila vecinom drzavna imovina.To je uradeno da bi se oslabila zemlja koja je napadnuta,Sada je vrag dosao po svoje.Sta tu nije jasno?
Izvinjavam se, Bluka nema danas Srba najvise, ona i nema nikog drugog do Srba. Vecina su doseljeni Sumadinci dok je u Bluci navodno vladala crvena banda. Naravno ta crvena banda je stavila u djep kok*arde, a na glavu petokrake. Pod krinkom petokrake su otvarali ogromne JNA poligone, skole i tako sasvim legalno pravili srpsku vecinu u bosnjackom gradu. Naravno zemljotres im je dosao kao kec na desetku, tako da su pod krinkom obnove i modernizacije pravili naselja po 30 000 stanovnika, sve je to finansirao Bosanac, Hrvat i Slovenac, a tako smo rjesavali stambeno pitanje Srba iz Sumadije i pravili veliku Srbiju i pjevali Tito, partija, omladina akcija. Od vecinski bosnjakog grada 1969 godine, danas zlocinackog naroda u tom gradu ima 99,99%.
sad se vidi zasto se cijelo vrijeme dodo protivi popisu i hoce da pripadne entitetima... inace propadose njegovi talovi sa ogromnom drzavnom imovinom
Ne kontam kako drzavne imovine moze biti isto u takozvanoj i prije svega genocidnoj tvorevini sa FBIH? Pa majku mu, opet ista prica kao za zlocince. Ako su cet*nici i zlocinacki narod napravili 99% zlocina u BiH, a jesu, onda je normalno da im je osudjeno najvise zlocinaca. Isto tako ako je JNA imala vise imovine u takozvanoj i prije svega genocidnoj, naravno cijela drzava je kupovala sve to da bi se Srbi mogli ku*rciti kako su oni vojnici, onda znaci postotak imovine odredjuje gdje je imovina gradjena. Zato ne kontam u opste u cemu je tu problem? JNA je naseljavala kadar iz Srbije po BiH, najvise po Bluci, zato su povecali broj stanovnika Bluke za cetiri puta u roku od 15 godina kako bi Srbi postali u Bluci vecina. A posto smo to naseljavanje Srba svi placali, normalno je da ce to biti drzavna imovina. Zato Bluka ima puno drzavne imovine. Recimo Manjaca cijela je iseljena, na njoj je napravljen tenkovski poligon, Srbi doseljavani u Bluku iz Srbije, danas Bluka ima Srba najvise.
pocinje pljacka drzave bih-e uz pomoc ohra-a! pocinje incko prepisiva drzavnu imovinu bih-u genocidasima!
Sad kad se nas lav Hare dokopa imovine genocidasa, ima da Kuvajcani hajruju. Sve ce bit po 1 KM. BIH4EVER!
čudan zeman nastade sve zlikovac postade din-dusmanin ustade sta se hoce zaboga
Pročitaš naslov i znaš da je članak napisala SRNA :-D
Najbolje je da se podijeli ova nakaradna drzava,Ko zeli u RS neka zivi tamo,ko zeli u SA vilajet neka ide tamo,a mi preko UNe sto smo idemu u lijepu nasu.Pozdrav iz VKL,Kladusa je srce Hrvatske.:)))
SRB-IN Servus (Czech: Servus, Slovene: Serbus, Hungarian: Szervusz, Polish: Serwus, German: Servus, Romanian: Servus, Ukrainian: Сервус) is a salutation used in many parts of Central and Eastern Europe. These words originates from the Latin word for servant or slave, servus.
potpisujem, velika zamka je sto set ice drzavne imovine a ko sto se vidi bosnjaci su vise nego nezaineresovani i korumpirani........politicari ce raspodijelit drzavnu imovinu izmedju sebe, prodat sto se moze prodat strancima za ekploatacije prirodne blagodati,indu niko ne spominje sve sume, rijeke, nacionalne parkove ,rudnike, pasnjake, planine, vode, id... inzko ce stvorit pola srbije nad bosnom i hercegovinom, sto je zalosno to je da vidis da su bosnjaci totalno nezaineresovani sta im se desava u drzavi i nemaju adekvane specijalise da se razmatra svaka zamka i stavi veo za kradju drzavne imovine bih-e........ bosnjaci nesposobni na svakom nivou, poliicari ko tihic ruse, prodaju i unistavaju za buducu srbiju bih-u , niko ne spominje drzavnu imovinu, kad incko spominje drzavnu imovinu u glavi mu je drzava srbija izgleda da su svi rijesili zajedno nestanak bih-, od tihica do lagumdzije , vidi se koliko se cuju glasovi sda, sdp-a o drzavnoj imovini, prodade zlatko sa suljom bih-u.