Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hello srbine from Houston....you think you are smart and dangerous.....actualy you are serbian pussy,,,matherfucker...just like a rest of your people....you do need searching Nermin -we gona find you..watch yourself......revenge coming...soon..from BIH without rs.......
biti srpski pravoslavac znaci silovati djecu, otimati, lagati i ne stiditi se nicega. oni siluju dijete a poslije odu u crkvu i mole se bogu. ja to tako razumijem.
PA STIM DA PONOVIM JE.BEM VAM VJERU I ENTITET GENOCIDNI, JE.BEM VAM PRAZNIK, DODIKA, MRTVOG POPA PAVLA, SVAKO NOVORODZENO DJETE OD PO KILE KOJE CE BITI ODGAJANO KAO SRBIN A NE KAO BOSANAC, SRBE NA VRBE, AKO NEMA VRBE KORISTI RAZANJ, AKO NEMA RAZNJA KORISTI STA BILO, VAZNO DA IM ZATJERAS S GUZE A DA IM IZADZE NA USTA
JA UPISEM NIK BEZ IKAKVOG ZNACENJA,, KAO DANAS STO JE ISPALO RGTT I RTHY, JA NISAM NIKAKV NERMIN I NISAM IZ HUSTONA, A IZA SVOJIH IZJAVA STOJIM 100% JA SE SUDA NE BOJIM NITI VAS CE.TNIKA, JA IMAM SVA PRAVA DA PISEM STO PISEM JER TO JE MOJE ORUZJE, JA NISAM UZEO KAMU I KLAO SRPSKI NAROD, JA NISAM PAMOM , PATOM, TENKOVIMA, TOPOM, SILOVANJEM, PROGANJANJEM GRADIO TZV RS, JA IMAM PRAVA DA OVAKO GOVORIM DOK GOD SE KOSTI MOGA OCA NE PRONADZU I NA DOSTAJAN NACIN UKOPAJU, JA SMIJEM DA GOVORIM OVAKO DOG GOD ONI STO SU MI SESTRU SILOVALI I OCA UBILI HODAJU SLOBODNO PO GENOCIDNOM ENTITETU, JA SMIJEM DA OVAKO PISEM JER CEKAM 14 GODINA DA SE NADZU I ZATVORE ODGOVORNI ZA TE ZLOCINE, JA SMIJEM DA OVAKO PISEM JER MI ZABRANITI NEMOZETE, U PROTIVNOM AKO PROBATE JA CU POCETI DA SE SVETIM A NE SAMO DA PISEM, CUVAJTE SE DOBRO U BANJA LUCI, JA VAS POSMATRAM SAMO CEKAM NA PRAVI TRENUTAK, JOS MALO PA CE SVE KARTE DA SE OTVOREA ONDA ZNA SE BUMM U IME PRAVDE I POSTOVANJA ZAKONA, SVAKOM PO ZASLUZI
Ljudi pomagajte, zar ne vidite da sam odlijepio... Evo ide u venu, uhhh, e sad opet može BIH4EVER
Danas je genocidna tvorevina slavila 14 godisnjicu etnickih ciscenja,genicida,silovanja,paljenja,rusenja,pljackanja,masivnih grobnica,milion ipo protjeranih,snjapera koji su pucali na bebe i djecu,trudnice silovane i klane,starcima derali kozu i sjekli bradavie kcerki pa ih davali ocu da ih zvace,pekli su Bosnjake na raznju! BiH4EVER!
Naravno da se u Banjaluci slavi potpisivanje mirovnog dejtonskog sporazuma i to sa razlogom. Srbi su zapoceli rat u BiH da bi je zadrzali u sastavu sa Srbijom gdje su vecina i gdje bi bilo logicno i normalno da se odlucuje vecinom glasova. Sto znaci da bi se uvijek sprovodile njihove odluke a ostali narodi koji se tu nalaze bili bi uvijek preglasani kao sto su i sada u Srbiji,Crnojgori i rs-u.Posto to nisu uspjeli , uspjeli su stvoriti na bazi mirovnog sporazuma ustav u kojem oni imaju republiku koju su stekli genocidom.urbicidom,kulturocidom,i cetnistvom koje je je pokazalo najnizi nivo ljudske svijesti koja je jednaka amebinoj.Oni koji ne prihvataju genocid kao demokratsko sredstvo nebi nikada trebali spominati imennice republika srpska,Dodik,Biljana Plavsic, Karadzic, Mladic i slicne. Ni jednu imenicu koja dijeli BiH nebi trebalo pominjati, Entitet sto je dio necega je dovoljno da se kaze da se moze saopstiti puna i tacna informacija.
Kad cete vratiti kredite robnoj kuci Beograd koje ste nadizali i silne cekove postanskoj stedionici koje ste podigli a nikad niste vratili? S kamatama, naravno?
Jao bre boshancerosi...sta je bre, sto ste podilkanili toliko??? Raspamecujete se, ebo te...Pa, jel dotle doslo??? A fino bilo paliti zastave, ici malo napadati trafike i skladista, robnu kucu i to...dici malo cekova postanske stedionice beogradske, malo kredita u robnoj kuci i to...pa onda malo oruzja TO, pa malo napasti golobradu vojsku u povlacenju, pa ilahije i kaside da se ore, pa malo provaljivati stanove...sdaaaa demokratijaaaa, autobusa, pecenih bikova i to...referenduma, preglasavanja...alija nek je ko avlija...pustaj murate...
@RGTT Sad ćeš lijepo da fasuješ po toj labrnji.
Koliko si ti nedjela i zlocina pocinio da bi imao pravo da izdvojis BiH? A mislim...ko je zavadjo narode i dijelio na nacije i nacionalne drzave...pitaj aliju...onda bi dijelio a sad ti muka...jaH. Ah.
Ja koliko znam,takvi kao ti su sledbenici politike koja je htjela MAXIMALNO da zavadi narode i da onda zbog tog razloga se rastave,samo što su malo pretjerali,rušili SVE DŽAMIJE po Banjaluci,stvarali logore (keraterm,manjača,trnopolje,luka Brčko,sušica Bratunac...)vršili etnička čišćenja,masovne likvidacije (tipa korićanske stijene)......na kraju rata još i genocid u Srebrenici.....i sad bi nosioci te politike da taj dio teritorija još i izdvoje,ŠTO JE VAN PAMETI i ZBOG POČINJENIH NEDJELA I ZLOČINA.
hahaha, RGTT sad ces imat o cemu da pricas na sarajevo-x.u, reci ces nam kako je na raznju hahahah
Nermin Suljic [email protected] 6960 Bellaire Blvd Houston, TX 77074