Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tadic je samo potvdrio to sto i gos,Milorad Dodik,vjecito napominje,a glasi da je REFERENDUM iskljucivo namijenjen ka SUDU i Tuzilastvu BiH,koji vjecito radi samo na stetu RS-e,i protiv jednoga ENTITETA,a niokakvoj drugoj zlonamjeri ili ocepljenju,jer kad bi tadic podrzao stav o ocepljenju,istovremeno bi priznao jednostrano ocepljenje KiM-e od Republike Srbije !!!
@opleti Zabavno je citati blebetanje pripadnika izmisljene, maloljetne nacije o srpskoj istoriji i srpskim mitovima. O necemu sto oni sami nikada nece i ne mogu imati. Sve vas muci spoznaja o izdaji vasih predaka, a mrznja, zavist i kompleks nize vrijednosti vas truju godinama. Jadni ste i mali. Mi Srbi treba iskreno da vas zalimo.
@ AJDE Stoji iza njega vaskoliki \"srpski\" narod, dakako, ali gladan i bijedan! Izmanipulisan i prevaren! Jadnici! Htjeli carevat u Velikoj Srbiji etnicki cistoj naci-tvorevini, a sada u njih caruje glad i bijeda! Kakva ponosna i nadasve istinita istorija! Srpka istorija je puna mitova i izmisljotina, ali da su gladovali i bili bijeda tokom te istorije, jto e jedino tacno!
Dodik nije ljut jer je u svojoj glavi protumacio onako kako njemu odgovara! To ce plasirati vaskolikopm \"srpskom\" narodu koji s druge strane takodje \"slijepo\" vjeruje MiloKRADU i srbijanskom rezimu! Tadic je, izgleda, rekao NE referendumu jer je shvatio da u tom slucaju nece vise imatii cime da \"maze oci\" srbijancima u vezi Republike Kosovo! Dodik mu (Tadicu) cesto priredi neprijatno iznenadjenje spominjanjem kojekakavih referenduma i otezava mu psoao u \"borbi\" za povratak bivse pokrajine pod srpsku cizmu! Tadic polako okrece list jer je moze na sto strana istovremeno! Uskoro ce sletiti sa vlasti i otici u historiju kao najlosiji predjednik bivse Srbije! Losiji cak i od Milosevica!
bosna ce biti granica zapada i istoka..
Povuci za onu stvar!!!
@AJDE se prvo opismeni, cobane sumski!
Za Srbe je Mile BOG. Mi to kazemo iskreno pa kome nepase neka crkne.
Mileta samo mozete da uhvatite za onu stvar jer je sav Srpski narod uz njega. On brani Srpski interes u bosni i narod Srpski stoji iza njega. Da to neradi nebi narod stojao iza njega i nasli bi drugog kao zamjenu.
Masni mile ne smije da pisne tadiću
HARIS SE BORIO ZA UKIDANJE SRBSKE I MUSLIMANI GLASAŠE PROTIV NJEGA -GLASAJTE IVI PROTIV DODIKA ON JE RUSKI PIUN A VI SRBSKI NARODU GLADUJTE
MILE REFERENDUM JE ZA ZLIKOVCE SPAS SVI TO ZNAJU PA I SRBI KOI NISU ČINILI ZLODJELA GLASAJMO DA SPASIMO UBICE -KOLJAČE -SILOVATELJE -NEKA SIU SJEME STRAHA MRŽNJE KAO ŠTO ITI RADIŠ
Zast ne napisete sve sta je rekao. Procitajte na 24 sata info
DOŠO BABO IZ TURSKE U BEOGRASKI PAŠALUK I SVE OBEĆAŠE A VAS MILE IZ ŠUMSKE I NE PITAŠE
pa sluge i ne smiju da se ljute i protuvrječe svojim gospodarima