Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdrkani srbi nisu protjerani djece se svoje nayebali, otišli su svojevoljno da pucaju na državu BiH i stvaraju veliku kurvu Srbiju... žao mi je što u ratu 90tih nije izvršen genocid nad srbima prljavim
Koliko u FBIH ima povratnika Srba?
Slabo... nemaju oni muda da se vrate.... prodali su za sicu ono sto su imali i to je to!!!
@ANTIPATICAN Ali zato ove balije iz Gradiske, Banja LUke, Prijedora, ......blagosiljaju Mladica i Karadzica. Sto moj komso rece: Ma kud ranije nije pocelo, dzaba se patio u Bosni i bio bijeda". Kad Mladica sahrane icicete mu na grob ko na Hadz. Srbi imaju muda ali nemaju razlig, prvo: mrze ovu nakaradnu tvorevinu, drugo: sto da se vracaju u najvecu bijedu. Svakome je interes da napreduje, a napredovanje nije sigurno povratak u taj smjesni geto.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naravno da ne znaju! To je nesto sto ih i ne zanima. Njih samo zanima lopovluk!
Jesi li ti onaj sto se redovno javlja na KALMANU na temu dana!!!!!????
Znaci ti imas android? Aaaaaaaa😀😀 Ima se može se!!😉😉